Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fanatik nafotil šestiletého syna jako teroristu! Dcerku navlékl do hidžábu

Autor: haj - 
25. ledna 2016
06:20

Malý chlapeček (6) se andělsky usmívá, v ruce drží obří meč a za ním visí vlajka Islámského státu. Z takového snímku úplně mrazí po zádech. Pyšný je snad jen chlapcův otec, Brit Ibrahim Anderson (38), který konvertoval k islámu a je souzen za podporu ISIS.

Na fotce Andersonova syna, kterou spolu s dalšími obdobnými snímky zveřejnil nedělník The Mail on Sunday, pózuje teprve šestiletý kluk s mečem v levé ruce před vlajkou teroristické organizace Islámský stát. Usmívá se a zvedá také ukazováček pravé ruky, což je gesto, kterým džihádisté naznačují svého jediného Boha. Chlapeček zřejmě vzdává hold zabitému islamistovi Mohammedu Emwazimu, který byl známý zejména jako kat Džihádista John.

Na další fotografii z rodinného alba pak před vlajkou stojí i Andersonův starší syn (8). Meč si přidržuje oběma rukama a na sobě má tričko s obrázkem žabáka Kermita. Do třetice si pak Ibrahim vyfotil i svou nejmladší dcerku (údajně necelé 3 roky). Holčička je navlečená do růžového hidžábu a spokojeně se rozvaluje na pohovce s úsměvem na tváři.

Fotky byly podle informací z vyšetřování vyfoceny Andersonovým mobilním telefonem v říjnu 2014. Tedy jen dva měsíce předtím, než do domu islamisty na předměstí v Lutonu vtrhla policie. U soudu byly snímky použity proti muži jako důkaz. Rozsudku se Anderson a Shah Jahan Khan (63), se kterým na Oxford Street v Londýně rekrutovali nováčky do ISIS, dočkají už v pátek.

Andersonovo původní jméno je Andrew, na Ibrahima se nechal přejmenovat teprve poté, co na sklonku 90. let konvertoval k islámu během svého pobytu ve vězení. Odpykával si zde tříletý trest za krádež na benzince, již dříve ale seděl za krádež auta.

„Byl vždy problémové dítě,“ řekl na jeho otčím Martin Warner (58) pro Mail on Sunday. Rodina už ho prý dávno zavrhla. „Nemůžu uvěřit tomu, že nechal své děti pózovat s vlajkou ISIS – je to nechutné. Je to totální idiot, fanatik,“ nešetřil nevlastního syna Warner a dodal ještě: „Je to ten typ člověka, co by se nechal vyhodit po povětří, nebo by vyrobil bombu. Je nebezpečný. Měli by ho šoupnout do vězení a zahodit klíč.“

oliiiii3 ( 25. ledna 2016 19:39 )

Lid je opravdu banda blbcu, i taci se najdou , kdyby se jim dostali do rukou pak by jinak mluvili. Ale deticky za to nemohou. Ty bych urcite z oken neházela.

majojo ( 25. ledna 2016 16:59 )

Klidně, kdyby bydlely v přízemí.

13ka ( 25. ledna 2016 13:24 )

  Jinak souhlasím se Zemanem, co se týče uprchlíků. I kdyby jeden z tisíce byl 💣šáhlej🔫, je to průser. Jeden dokáže zabít mnoho nevinných. Dále jiný způsob výchovy a zvyklostí. To, co je pro ně normální, pro nás nepřípustné. Viz 🎆novoroční útoky. Ta 🙇Merkelová to třeba myslela dobře, chtěla pomoci 😭trpícím lidem, 🏃utíkajícím před válkou a bídou. A 😨psychouši jsou přeci všude, s tím se musí vždycky počítat. Jenomže oni jedou ve velkém. U nás je výjimkou, když jeden usmrtí skupinu lidí. U nich to je běžné. A zabít skupinu bezvěrců je tiše schvalovaný fakt. I když jsou veřejně proti, protože míří výš. Kdyby to bylo obráceně, pomohli by Syřané atd. třeba Čechům? Zřídili by pro naše matky s dětmi v tísni bezpečný ⛺tábor, kde by měli 🍼🍝jídlo, čistou postel, ⚽hernu pro děti, 🚿umývárny atp? Není jen jedna správná odpověď. Proto jsem ráda, že se Zeman 😱nezbláznil jako Merkelová a nebojí se mluvit.

asijo ( 25. ledna 2016 13:18 )

Utratit dokud je čas.

13ka ( 25. ledna 2016 12:44 )

 Ty bys ty děti dokázala vyhodit z okna?

Zobrazit celou diskusi