Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sedl jim na lep! Lovci pedofilů odhalili muže, který sváděl 14letou dívku

Autor: lm - 
4. ledna 2016
14:13

Lovci pedofilů mají další zářez! Britští manželé Katie a Neil Ivallovi se loni rozhodli, že se stanou profesionálními lovci chlípníků, kteří obtěžují nezletilé dívenky. A stálo to za to!

Katie a Neil Ivallovi se rozhodli stát se lovci pedofilů v roce 2015, kdy jejich příbuznou přes internet lákali čtyři muži na sex. Manželé si založili profil na Facebook a předstírali, že jsou 15letá dívka jménem Kerry. A na jejich návnadu brzy někdo zabral!

Dívce se ozval Craig Chapman (35) a začal ji lákat k erotickým hrátkám. Když mu Kerry napsala, že ve skutečnosti je jí jen 14 let, vůbec ho to nezastavilo, ba naopak! Chapman se dále dívku snažil dotlačit k setkání. Tak mu to manželé umožnili...

K velkému setkání mělo dojít v obchoďáku 14. října. Manželé po příjezdu na místo zablokovali pedofilovo auto a konfrontovali ho. Kulturista Neil ho pak zadržel do příjezdu policie. "Nikdy nejsem agresivní, nesnažím se nikomu fyzicky ublížit, chci je jen usvědčit," řekl v rozhovoru s portálem MailOnline. Z místa pedofila v poutech odvezli policisté.

Neil a Katie policistům předali i důkazní materiál v podobě konverzací a video nahrávky ze shledání. Craig Chapman byl následně v prosinci odsouzen k 16 měsícům vězení. Po odpykání trestu se musí léčit a jeho jméno bude po 10 let uvedeno v rejstříku sexuálních násilníků.

nojasne ( 4. ledna 2016 20:17 )

Za co přesně dostal flastr ? Za to, že si dopisoval se starou megerou a pak se s ní chtěl sejít ? Nějak tu chybí to zneužitý dítě.

frantacizek ( 4. ledna 2016 16:16 )

ti dva naháněči vypadají mnohem nebezpečněji než ten pedofil. To jde vidět, že pedofilie je nemoc, člověk za ni nemůže, nejsou povětšinou agresivní. Já jenom nevím, kdo stráví život naháněním těchto nemocných lidí a supluje práci policie. To musí být sám nemocný člověk, což ti dva vypadají už na fotce.

pavel215-evzen-02 ( 4. ledna 2016 14:48 )

Oni sami vypadají jako chlípníci.

Zobrazit celou diskusi