Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž v zoo seskočil z lanovky: Přímo nad výběhem s tygry!

Autor: bop - 
27. prosince 2015
23:35

Tenhle návštěvník zoologické zahrady v čínské provincii Che-nan musel být pořádný blázen! Muž seskočil ze sedačkové lanovky přímo nad výběhem tygrů! Naštěstí ho zachytila bezpečnostní síť.

Tenhle neobvyklý kaskadérský kousek zachytila bezpečnostní kamera 19. prosince. Muž (40) sedí na lanovce, ale v okamžiku, kdy projíždí nad výběhem s tygry, z nepochopitelného důvodu skáče dolů. Naštěstí nepřistál mezi šelmami, ale v záchranné síti. Zvířata pod ním však stejně začala okamžitě lačně kroužit.

Pracovníci zoo naštěstí odlákali a izolovali nebezpečná zvířata v jiné části areálu a mohli tak muže ze sítě bezpečně vyprostit. A co ho ke skoku vlastně vedlo? Prý se chtěl trochu pobavit a zažít něco nevšedního. Po události přiznal, že se mu to salto moc nepovedlo.

Ťien-Luo Wang, který je zodpovědný za bezpečný provoz lanovky, z mužova nápadu nebyl vůbec nadšený. „Když jsem to slyšel, nevěděl jsem, co mu říct…“ řekl Wang serveru Sky News.

Když skokana později vyslýchala policie kvůli narušení veřejného pořádku, řekl, že se v něm vzedmula vlna vzrušení, která ho ke skoku náhle inspirovala.

Video Muž skočil do výběhu s tygry! - Youtube.com
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi