Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hillary Clinton bude podruhé babičkou! Dcera Chelsea je těhotná

22. prosince 2015
09:26

Hillary Clintonová (68), žhavá kandidátka amerických demokratů na úřad prezidenta USA, se příští rok jen několik měsíců před volbou hlavy státu stane podruhé babičkou. Chelsea Clintonová, jediná dcera bývalé americké ministryně zahraničí a exprezidenta Billa Clintona, oznámila v pondělí očekávání nového potomka po dceři Charlotte narozené loni.

„Charlotte se v létě stane velkou sestrou. Cítím vděk a požehnání v tomto svátečním období,“ napsala pětatřicetiletá Chelsea na Twitteru. Nadšení z očekávání nového vnoučete dali najevo i Bill a Hillary Clintonovi.

Manželem Chelsea Clintonové je osmatřicetiletý manažer hedgeového fondu Marc Mezvinsky, syn bývalých poslanců amerického Kongresu Edwarda Mezvinského a Marjorie Margoliesové-Mezvinské.

Chelsea pomáhala své matce s kampaní před prezidentskými volbami v roce 2008, ale účasti na nynější nominační kampani se zatím zdržela, stejně jako Bill Clinton. Veřejných akcí na podporu Hillary Clintonové se oba chtějí častěji účastnit až s příchodem nového roku, šest týdnů před prvními primárkami. Clintonová je favoritkou souboje o nominaci za Demokratickou stranu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi