Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

„Dala jsem život stvůře!“ Zdrcená matka dívky, která utekla k ISIS, promluvila

Autor: rc - 
27. listopadu 2015
16:05

„Je lepší nežít, než-li být matkou teroristy. Pak zjistíte, jaké stvůře jste dali život,“ řekla Shakhla Bochkaryova (41), matka mladé dívenky Fatimy Dzharfarov (20), která se rozhodla utéct do Sýrie, aby se provdala za bojovníka ISIS. S bolestí na srdci se rozhodla svěřit celému světu.

Fatima byla normální dospívající dívenka. Milovala hudbu, módu a se svou matkou měla krásný vztah. Jenže pak se vše změnilo. Mladá Ruska se na studiích v Surgutu seznámila s mužem jménem Abdullah, do kterého se bláznivě zamilovala a který ji „naučil“ milovat radikální islám.

Od té chvíle se Fatima začala chovat zvláštně. Své matce přestala telefonovat, a když v roce 2014 přijela domů na Vánoce, zničehonic shodila vánoční stromeček. Pak se dokonce začala zahalovat do šátku.

„Do školy vždy nosila sáčko, klasické kalhoty a tričko. Nosila make-up a dbala na svůj zevnějšek. Měla spoustu kosmetiky, šperků. O své dlouhé vlasy se starala,“ vzpomíná její matka při rozhovoru pro The Siberian Times.

Jenže tato holčička už byla dávno pryč. Fatima čím dál víc propadala radikálnímu islámu. Když nad Sinají spadlo letadlo s ruskými turisty a teroristé zaútočili v Paříži, Fatima na sociálních sítích chválila své „bratry“ za jejich čin.

Nakonec se dokonce rozhodla utéct do Sýrie, aby si mohla vzít svého milého bojovníka ISIS Abdullaha. Ten si o svou milou Fatimu přišel říct její matce, jenže ta ho odmítla, jelikož Abdullah už byl třikrát ženatý a s každou ženou měl tři děti. Její dcera to však nemohla přenést přes srdce a chtěla utéct. Shakhla jí v tom chtěla zabránit, dokonce ji přivázala k radiátoru, ale pokusy o zastavení byly marné.

Dívka za svým milým utekla se slovy: „Naši bratři přijdou a všechny vás nevěřící zabijí. Uřežou vám hlavy,“ řekla své matce na rozloučenou. Shakhla je smířená s tím, že svou dceru už nikdy neuvidí. „Nenechají ji jen tak odejít. Kulka bude cena za její život. Je to tak bolestivé. Už ji nikdy neuvidím,“ řekla zničená matka, která teď čelí nenávisti spoluobčanů. Ti po městě rozvěšují fotografie její dcery s nápisy „Teroristická kurva“.  

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

skarlettka ( 3. února 2018 19:30 )

a že se jmenovala Fatima? typicky ruské jméno.

donaf ( 28. listopadu 2015 16:53 )

Ona viděla všechny ty změny v jejím chování, viděla co holka vyvádí a nic neudělala, jen jí přivázala a zase pustila? Měla toho zmetka nahlásit. Je blbá, tak ať si oči vypláče. No nakonec, ještě, že to přiznala, alespoň je další terorista na seznamu.

qwerty1805 ( 27. listopadu 2015 19:31 )

ty si taky pěknej kokkkot

tgbg ( 27. listopadu 2015 19:17 )

+To samé může říct Putinova matka.

villi ( 27. listopadu 2015 19:03 )

CO DĚLAT SE SPOLEČNOSTÍ A MATKAMI,KTEŘÍ NEUMÍ VYCHOVAT SVÉ DĚTI?? MŮŽEM SI ZA TO SAMI,KDYŽ VYCHOVÁVAJÍCÍ MATKU MŮŽE DÍTĚ ŽALOVAT ZA OBYČEJNOU VÝCHOVNOU FACKU !!! MATKY PLAČTE NA SVÉM HROBĚ !!!

Zobrazit celou diskusi