Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Pařížský terorista s dětskou tváří si užíval život: Zbraně, opalování, koktejly s paraplíčkem

Autor: dce - 
17. listopadu 2015
12:54

Plánoval zabít lidi na fotbalovém stadionu v Paříži, nakonec se ale odpálil za McDonaldem několik desítek metrů od svého cíle. Naštěstí zabil Bilal Hadfi jen sám sebe. Život si ale podle fotek, které měl na Facebooku, užíval nadmíru.

Teprve dvacetiletý Bilal Hadfi byl jedním z osmi teroristů, kteří se přímo podíleli na útocích v Paříži 13. listopadu. Zemřelo 129 lidí, desítky skončily v nemocnici. Na vině jsou belgičtí a francouzští občané, kteří se radikalizovali v Sýrii.

Hadfi do země ISIS odjel už týden po lednových útocích na Charlie Hebdo v Paříži. Jeho okolí přitom varovalo, že se Hadfi začal v poslední době chovat neuvěřitelně násilně. Už rok předtím si na svůj Facebook začal nahrávat fotografie, ve kterých drží pušku a míří mimo záběr.

Když končil střední školu, začal se zajímat o politiku. Zveřejnil fotografie z povstání z roku 2007, ke kterým napsal: „Do p*dele s policajtama!“ Nakonec se jeho život zvrtnul a Hadfi přestal poslouchat hudbu, kterou nazval hříchem, a veřejně podporoval teroristickou organizaci z Nigerie Boko Haram. Na starých fotkách ale pije alkohol, opaluje se u bazénu a baví se s přáteli...

Když vyjádřil svůj souhlas s masakrem v redakci Charlie Hebdo, jeho učitelka začala mít vážné obavy. „Řekl, že to, co se stalo, bylo správně, protože ten časopis urazil jeho náboženství,“ prohlásila učitelka. Jenže její varování a prosby o zákrok byly marné. O týden později už Hadfi trénoval po boku dalších teroristů.

XLADI ( 18. listopadu 2015 07:11 )

Ale byl dobrej zlikvidoval teroristu. Sám sebe

deep.peeling ( 17. listopadu 2015 16:40 )

Trochu to zvoral . A ten hledanej Salah Abdeslam vypadá jako Thomas Kruschina z Blesku.

kobylai ( 17. listopadu 2015 16:39 )

 To byl debil

realistaii ( 17. listopadu 2015 15:14 )

státní terorismus Usa ::::11.9 2001 jak usa povraždily své občany Několik záběrů pádu ocelového 47-patrového mrakodrapu WTC 7, do kterého nenarazilo žádné letadlo, stál cca. 150m od dvojčat, měl minimální poškození a jen v několika kancelářích byly malé požáry, ale i přesto se mrakodrap WTC 7 zřítil během 6,5s (rychlostí volného pádu), cestou největšího odporu, do svého půdorysu a s odchylkami skoro v centimetrech. 11.září 2001 se poprvé kvůli malým požárům (dvojčata byla stavěna na nárazy několika letadel) zřítily 3 ocelové mrakodrapy během jediného dne https://www.youtube.com/watch?v=nY5JH8OMIx8 Dnes už skutečně není tajemstvím, že USA a další země (třeba Turecko) nakupují od Islámského státu ropu po 10 USD za barel. A že by po tom ještě někdo snad věřil, že USA mají zájem bojovat s IS?Běženci jsou zločineckou invazí vytvořenou rukama USA, Anglie a Bilderbergu.Celý ten tyátr s „chudáky běženci“ je od počátku zinscenovaný tandemem Anglie – USA s požehnáním Bilderbergu. http://www.novarepublika.cz/2015/11/ma-utok-v-parizi-americke-pozadi-skonci.html usa vláda postavila alkajdu, al nusra, učk kosova, i čečenské džihádisty http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/ukrajina-nasadi-v-boji-proti-rusku-specialni-muslimsky-prapo r/ muslimský prapor, který bude složený z Ázerbájdžánců, krymských Tatarů, Čečenců, Uzbeků a dalších národností. Odtajněná zpráva americké agentury: „Zařiďte vznik Islamistického státu, „aby se izoloval syrský režim“ http://www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/judicial-watch-defense-state-depar tment-documents-reveal-obama-administration-knew-that-al-qaeda-terrorists-had-planned-benghazi-attac k-10-days-in-advance/ Video-reportáž německé DW ukazuje, jak zásobovací trasy ISIS začínají v Turecku, tj. v NATO http://www.nwoo.org/2014/11/30/video-reportaz-nemecke-dw-ukazuje-jak-zasobovaci-trasy-isis-zacinaji- v-turecku-tj-v-nato/

lunatic ( 17. listopadu 2015 14:34 )

Určitě ho muselo náležitě dopálit,že byl odpálen

Zobrazit celou diskusi