Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy modelka proslula tím, že vždy zmeškala let. Tentokrát však letadlo v Egyptě stihla

Autor: shp, abu - 
5. listopadu 2015
13:49

Měla krásnou štíhlou postavu, bujnou hnědou hřívu, příjemnou tvář a pronikavé oči. Pro svět modelingu byla jako stvořená. Ruská modelka Jelena Domašnaja (24) byla kromě sexy vzhledu proslulá mezi přáteli tím, že vždy zmeškala let. Letadlo vracející se s turisty z Egypta do ruského Petrohradu však bohužel nepropásla. Stroj s 224 lidmi na palubě se zřítil k zemi a nikdo na palubě nepřežil.

Modelka Jelena, která si kromě modelingu vydělávala jako manažerka restaurace, vyrazila na dovolenou do egyptského letoviska Šarm aš-Šajch s kamarádkou Ksenií Ogorodovou (†33), která v restauraci pracovala jako barmanka.

Jenže výlet kamarádek skončil tragicky. Letadlo se zřítilo k zemi, podle oficiální zprávy z letadla kvůli explozi motoru, podle analýzy USA bylo však sestřeleno islamisty. „Byly klidné, veselé a milé,“ vzpomíná majitelka Jelena Musakova na obě dívky.

Když jsem si uvědomila, že byly v tom letadle, tak jsem tomu nechtěla uvěřit a stále jsem doufala, že let zmeškaly, jak už se předtím stalo,“ dodala smutně. Bohužel ani jedna z nich tragický let nezmeškala. Teď po nich přátelé a rodiny smutní.

Náš tým je jako rodina, zaměstnanci často vyráží na dovolené spolu,“ dodala Musakova. „Každý dívky miloval. Byly tak mladé,“ dodal Lazar Emanujlov, spolumajitel restaurace. I jemu obě moc chybí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi