Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Holčičku (1) zapomněli v dětském centru: Provozovatel zhasl, zamkl a odešel

Autor: venu - 
22. října 2015
08:30

Malá Journee (1) zůstala zavřená v dětském centru v pondělí v Chicagu. Sama a ve tmě tam zůstala poté, co si ji vychovatel spletl s panenkou a odebral se do svého domova. Otec malé holčičky si chtěl dítě vyzvednout ještě 15 minut před zavřením dětského centra, ale nikoho už tam nenašel. Zavolal proto policii a hasiče, aby jeho plačící dítě zachránili.

Malá Journee Jones byla uzamčena v dětském centru ve tmě a o samotě poté, co si vychovatel myslel, že už všechny děti odešly. Malou holčičku si totiž spletl s panenkou. Její otec, který si ji přišel vyzvednout čtvrt hodiny před zavíračkou, však našel jen zamčenou a opuštěnou budovu. Jeho dcera byla však uvnitř a usilovně plakala.

„Byl jsem zděšený a také mi ubližovalo vědomí, že je tam moje dcera zavřená sama a ve tmě a já se k ní nemůžu dostat,“ uvedl šokovaný otec malé dívky. Zavolal tedy policii a hasiče, kteří se k jeho dítěti dostali. „Říkal jsem si, kde jenom je? Slyšel jsem ji, ale neviděl,“ řekl Jones televizi Fox. Ředitelka centra se pak otci omluvila s tím, že si mysleli, že je jeho dcera panenka.

tetahb ( 22. října 2015 13:18 )

já si už na schovávanou nehraji, mohli by na mne zapomenout...

tgbb. ( 22. října 2015 12:08 )

A kolik? Ať jsem v obraze a nepřeplácím zbytečně

tochadda ( 22. října 2015 10:18 )

Byl by hloupej,kdyby ne....i ty můžeš..nech se zavřít do sklepa potmě a suď se....kolik u nás vysoudíš

pekaaaros ( 22. října 2015 09:56 )

a pak mě taky upozornil, že hračkářství je o dva bloky dál.

pekaaaros ( 22. října 2015 09:53 )

V době, kdy panenky brečej, čůraj, lezou, smějou se, se není čemu divit, že si tu a tam někdo splete živý dítě s hračkou. já tuhle šel do hračkářství a spletl si mladou blonďatou mámu s barbie od Mattela. hned jsem se ptal týpka za pultem, kolik stojí a ten prodavač... věřte nebo ne... řekl mně, kolik stojí.

Zobrazit celou diskusi