Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pobodání hrdiny, který ve vlaku zneškodnil teroristu, zachytily kamery

Autor: dce - 
9. října 2015
09:55

V srpnu byl jedním z pár lidí, kteří zneškodnili islamistu ve francouzském vlaku. Dvaadvacetiletého Spencera Stona někdo pobodal před barem v americkém Sacramentu. Celý útok zachytily průmyslové kamery.

Děsivé záběry byly zveřejněny i na internetu. Podle policistů šlo o neshody mezi dvěma skupinami lidí, kteří si v Sacramentu užívali noční život. Jenže Stone byl při této „neshodě“ bodnut celkem čtyřikrát do oblasti břicha a hrudi. 

V nemocnici, kam byl okamžitě převezen, se podrobil operaci a nyní už je jeho stav stabilizovaný. Útok prý v žádném případě nebyl nijak spojen s terorismem. Mezi dvěma muži údajně nejprve došlo k hádce.

Stone byl prvním z hrstky lidí, kteří se na radikalistu ve francouzském vlaku vrhli, aby mu překazili teroristický útok. Spolu se svými dvěma kamarády, kteří mu pomohli, obdržel od francouzského prezidenta Hollanda řád čestné legie a je vyzdvihován jako hrdina.

mandat ( 9. října 2015 12:00 )

Tohle nemuze byt nahoda, to jdou po nem Arabaci.Urcite je nad nim vydan trest smrti v nejake mesite.Kluk by si mel dat pozor.

Zobrazit celou diskusi