Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Odmítala pravidla islámu a kradla kondomy, otec dceru uškrtil

Otec uškrtil vlastní dceru, protože prý zneuctila rodinu. Odmítla nosit šátek a kradla kondomy
Otec uškrtil vlastní dceru, protože prý zneuctila rodinu. Odmítla nosit šátek a kradla kondomy  (Autor: Facebook.com)
Autor: šim - 
28. září 2015
14:31

Nechtěla se provdat za muže, kterého jí vybrala její rodina, odmítala nosit šátek, chtěla žít jako Evropanka, milovala svého kluka a lásky se vzdát nehodlala. To je celá „vina“ 19leté muslimky, kterou holýma rukama uškrtil její otec. Prý pošpinila rodinu…

I kdyby chtěli přijmout západní kulturu a žít podle jejích pravidel a zvyklostí, mnohdy tím zejména muslimské ženy riskují svůj život. Právo šaría na hranice nehledí a ortodoxní muslimové se ho nezdráhají uplatnit ani na vlastních dětech.

O tom je i tragický případ teprve 19leté dívky Lareeb žijící s rodiči v Darmstadtu (nedaleko Frankfurtu), která se zamilovala do německého hocha. Protože jí však rodiče vyhrožovali nucenou svatbou v Pákistánu s domluveným manželem, kterého vybrali oni, utekla z domu. Bylo to po hádce kvůli šátku, kterým si nechtěla mladá dívka zahalovat své bohaté černé vlasy.

Několik dní se doma neukázala, ale pak se zase vrátila. Mezitím přistál rodičům ve schránce dopis od policie. Stálo v něm, že dívka byla zadržena, jak krade v obchodě kondomy. „Bylo jasné, že došlo k sexuálním kontaktu,“ prohlásil u soudu otec. Tím Lareeb prý svou rodinu zneuctila.

Tragédie se odehrála letos v lednu. Rodiče poslali Lareebinu sestru Nidu (14) ten večer k příbuzným. Několik okamžiků před svou smrtí se Lareeb s otcem znovu pohádala a prý ho v potyčce uhodila. Když šla spát, vnikl do jejího pokoje, klekl si nad ni a dceru uškrtil holýma rukama. Pak ji s manželkou oblékli do jejích šatů, posadili na invalidní vozík, kterým tělo naložili do auta, a odvezli k řece. Tělo zavražděné dcery pak svrhli do vody.

Nyní otec-vrah stanul před soudem, kde se k brutální vraždě vlastní dcery přiznal. Spolu s ním je obžalována i jeho žena, matka nebohé dívky, která činu přihlížela a zuřícího manžela se nepokusila nijak zastavit.

U soudu vypověděla, že nemohla manžela zastavit, protože prý trpí revmatismem. „Neměla jsem sílu. Chtěla jsem křičet, ale to jsem nemohla,“ dodala obžalovaná žena, která soud proplakala. Přiznala, že ona ukázala manželovi dopis od policie, který rodiče informoval o krádeži kondomů.

Proti oběma rodičům vypovídala jejich dcera Nida, která je nyní v péči psychiatrů a s rodiči přerušila veškerý kontakt. Když vstoupila do soudní síně, matka k ní vztahovala ruce, chtěla ji obejmout, ale Nida se k ní vůbec neznala. Vypověděla, že matka byla stejně přísná jako otec a se sestrou je obě tloukla za trest holí.

Otec dívky, který se ovšem zatím nenaučil ani slovo německy, se nechal před soudem slyšet, že svou dceru miluje. Soud byl po tomhle stání odročen a bude pokračovat.

jana999 ( 28. září 2015 18:51 )

jak můžeš urážet tak užitečné zvířátko na rozdíl od merklerice

turan ( 28. září 2015 17:45 )

A naviac j..ú kozy a ovce!!!

radovan3691 ( 28. září 2015 17:11 )

https://cs.wikipedia.org/wiki/Psychopatie psychpat = jedinec s poruchou osobnosti...tedy každý vrahoun...

hejhej ( 28. září 2015 17:06 )

radovan3691: Otec není psychopat, ale fanatický vyznávač zrůdné sekty

vlasticka ( 28. září 2015 16:57 )

Otec dívky, který se ovšem zatím nenaučil ani slovo německy, se nechal před soudem slyšet, že svou dceru miluje. Jak dlouho že v tom Německu žijí? Už by se těch středověkých zákonů měli zříct.

Zobrazit celou diskusi