Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie pročesala domov vraha reportérů: Holobyt plný porna a výkalů!

Autor: vpa - 
30. srpna 2015
09:00

Když policie vstoupila do bytu Vestera Lee Flanagana (†41), muže, který v přímém přenosu zabil dva novináře, nestačila se divit. V bytě nebyl skoro žádný nábytek, zato spousta porna, nemyté sexuální hračky, Flanaganovy vlastní fotografie a silný zápach kočičích výkalů! Své tři kočky muž před vraždou kolegů zabil v lese.

Exkluzivní snímky vrahova bytu, kam se policie vydala poté, co byla známa střelcova identita, zveřejnil na videu britský deník Daily Mirror. Vyšinutý Flanagan, kterého sousedé popisovali jako arogantního a uzavřeného člověka, v něm žil sám, jedinými společníky mu byly tři kočky, které prý před svým útokem zabil v lese.

„Když jsme vstoupili do jeho bytu, cítili jsme neuvěřitelný zápach z kočičích výkalů,“ prozradil jeden z vyšetřovatelů. V jeho »království« navíc policisté nenašli téměř žádný nábytek, zdi byly prakticky holé, a vše působilo neosobním dojmem.

Jediný polidšťující prvek se nacházel v kuchyni na lednici, kterou si vyzdobil svými vlastními fotkami. Během prohlídky také vyšetřovatelé narazili na nemyté sexuální hračky, gay porno a vonné svíčky v koupelně.

andorea ( 30. srpna 2015 21:36 )

Ukázkový magor. A za ty kočky se jednou bude smažit v pekle!

naidka ( 30. srpna 2015 21:18 )

Plesku, to se nebojíte tak pomlouvat černocha?

frantacizek ( 30. srpna 2015 12:04 )

 homosexuální mediální buzny jsou strašlivě nevyzpytatelný, o tom by mohl tady Turek nebo Zápal nebo Čeladník povídat.

lalia ( 30. srpna 2015 10:44 )

Sodomagomora.V dnešní době čím dál víc i u nás.

Zobrazit celou diskusi