Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Skutečná čertice: Ženě vyrůstá z hlavy obří roh!

Číňance Liang Xiuzhen (87) vyrůstá z hlavy roh.
Číňance Liang Xiuzhen (87) vyrůstá z hlavy roh.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
28. srpna 2015
12:39

Děti se jí bojí, doktoři o ní mají strach. 87letá stařenka Liang Xiuzhen z čínského Sečuánu má na hlavě obrovský roh, který už dva roky stále roste. Vše přitom začalo zdánlivě nevinně vypadajícím mateřským znaménkem.

To se ženě objevilo na hlavě před osmi lety. Její rodina ho začala potírat místní bylinnou medicínou, což zpočátku vypadalo jako dobrý nápad. Černé znaménko se však před dvěma lety rozlouplo a začal z něj růst ošklivý roh.

Zpočátku byl velký asi jako malíček, později se ale začal zvětšovat a dnes měří skoro třináct centimetrů na délku a pět centimetrů na šířku. Pohled na nebohou stařenku je tak skutečně děsivý.

Doktoři se domnívají, že jde o tzv. kožní roh, vzácné postižení kůže, které má souvislost se slunečním zářením. Zda však čínští lékaři důchodkyni lézi odstraní, není jasné.

Moje matka nerada chodí do nemocnic, protože si nemyslí, že se z odtud vrátí. Když jsme do nemocnice šli, lékaři nezjistili diagnózu rohu,“ řekl syn ženy Wang Zhaojun.

milan1959 ( 28. srpna 2015 14:28 )

Takže k migrantům je diskuze na Plesku zakázána!!! Jestli nás před nimi bude soudruh Chovanec chránit, jako v Uherském Brodu, tak si občané rychle vyřiďte zbrojní průkazy, nakupte zbraně a chraňte sebe a své rodiny sami

hasickajana ( 28. srpna 2015 13:21 )

je jí 87 a oni se bojí o její život...?

Zobrazit celou diskusi