Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladou dívku omylem pohřbili zaživa! Zoufalý křik ji nezachránil, pomoc přišla pozdě

Autor: lm - 
25. srpna 2015
16:47

Tragická chyba lékařů způsobila smrt šestnáctileté dívky z Hondurasu. Po kolapsu ji doktoři prohlásili za mrtvou a rodina ji pohřbila. Jenže mladá teenagerka v hrobce vstala z mrtvých!

Neysi Perez (16) zkolabovala v třetím měsíci těhotenství. Teenagerka se v noci vzbudila, aby si došla na záchod, ale vzápětí znenadání upadla do bezvědomí. Podle některých informací dostala panický záchvat poté, co uslyšela z venku střelbu. Dívka měla prý u pusy pěnu. Její pobožní rodiče se domnívali, že ji posedl zlý duch, a namísto doktorů povolali kněze. Během vymítání teenagerka přestala jevit známky života a po převozu do nemocnice ji doktoři prohlásili za mrtvou.

Mladou dívku pohřbili ve svatebních šatech, ve kterých se nedlouho předtím vdávala. Den po smutečním obřadu přišel k hrobce její manžel a zaslechl divné zvuky. Z hrobu se ozýval křik a bouchání. Rodina dívky následně betonovou hrobku rozmlátila a teenagerku ještě v rakvi odvezla do nemocnice. Doktoři provedli všechny možné testy, ale dívka už byla bohužel po smrti.

Nikdo netuší, co se stalo. Celá rodina včetně správce hřbitovu svorně tvrdí, že z dívčiny hrobky se skutečně ozýval křik a bouchání. „Když jsme ji vyndali z hrobky, položila jsem na ni ruce. Byla teplá a cítila jsem i slabý tlukot srdce. Měla poškrábané čelo a pohmožděné prsty. Vypadalo to, že se ze všech sil snažila dostat z rakve a při tom se zranila,“ uvedla sestřenice oběti Carolina Perez.

Doktoři předpokládají, že dívka předtím utrpěla vážný panický záchvat, který jí zastavil na nějakou dobu srdce. Někteří se domnívají, že ji mohla postihnout kataplexie, tedy dočasné ochabnutí svalstva a nemožnost pohybu. Dívka pak nejspíš oživla až po pohřbu a pravděpodobně zemřela kvůli nedostatku kyslíku.

naidka ( 25. srpna 2015 20:03 )

Wosa, nepleteš hrušky s jabkama?

vosavopruz ( 25. srpna 2015 19:35 )

myslíš tvýho fotra?U bývalého presidenta pana Václava Havla by slovo naštěstí bylo hnusné,vždyt nás osvobodil od komunismu a jak se máme Až skončí Zeman ve funkci prezidenta,tak nevím co bude s námi.

Zobrazit celou diskusi