Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Skupinka Rusů chtěla znásilnit medvěda! Šelma se osvobodila a začala mela

Autor: lm - 
21. srpna 2015
14:17

Toto video pobouří všechny milovníky zvířat! Skupina Rusů si našla velmi krutou zábavu. Ve velkém SUV přejeli osmkrát medvěda a pak ho chtěli znásilnit a podříznout. Medvěd se ale osvobodil a málem je zabil.

Incident se odehrál na ruském ostrově Iturup. Skupinka Rusů medvěda nejdříve osmkrát přejela autem. Pro šelmu zaklíněnou pod vozidlem to ale zdaleka nebyl konec utrpení. Na videu je vidět, že jeden z „hrdinů“ se vyklání z auta a po zaklíněné šelmě dupe a kope do ní. Mladíci se na nahrávce navíc baví o tom, že nebohé zvíře znásilní klackem a poté ho podříznou.

„Hrdinství“ ale skončilo v momentě, kdy se medvěd zpod auta osvobodil a začal zuřit. Šelma svými zuby a drápy roztrhala pneumatiku vozu, pod kterým byla uvězněna. Poté se medvěd otočil na skupinku tří mužů a jedné dívky, kteří seděli v druhém vozu a celou situaci natáčeli. „Stateční“ teenageři rychle zařadili zpátečku a začali prchat. Dívka se dokonce rozplakala a volala maminku.

Policisté skupinku vypátrali a tři chlapce vyšetřují pro týrání zvířat. Podle deníku The Siberian Times jim hrozí až šest měsíců ve vězení, veřejně prospěšné práce, nebo pokuta.

Video Rusové chtěli znásilnit medvěda. - YouTube
Video se připravuje ...

 

gugga ( 21. srpna 2015 22:08 )

Blesk dostava prachy od americke ambasady, ze hleda udalosti jen v Rusku?

kerloss ( 21. srpna 2015 19:05 )

tohle uz muze psat fakt jen trotl.

martinbb ( 21. srpna 2015 19:01 )

fortun, súhlasím s Vami, a najmä si neviem predstaviť ako by toho medveďa prešli osemkrát, veď to nie ja ako zraziť líšku(jednak je to mohutné zviera, tak asi by to nebolo také ľahké a asi by si to odnieslo aj vozidlo, a zadruhé, to zviera by sa po prvom náraze snažilo z miesta uniknúť). Takýto článok mohol napísať buď úplný hlupák a novinársky nímand, alebo človek, ktorý absolútne nekriticky nenávidí čokoľvek ruské. Samozrejme, to čo som uviedol neznamená, že by som tých Rusov obhajoval, keďže nebol dôvod aby tomu zvieraťu ubližovali, ako bolo zaznamenané na videu, resp. aby si robili srandu z jeho utrpenia.

remcal ( 21. srpna 2015 18:21 )

sores, Váš příspěvek postrádá logiku. Jednak jsem ještě neviděl mužské samice, což Váše první věta připouští a také jste zapomněla, že v té příhodičce figurovala velmi snaživá a "odvážná" dívenka, která se tomu nejen nesnažila zabránit, ale ještě to s chutí dokumentovala. Jistě mi nebudete chtít namluvit, že to vše jen proto, aby mohla své kamarády následně usvědčit.

tgbg ( 21. srpna 2015 17:55 )

Takže už nejenom talibanští kozom*di, ale už i ruští medvědom*di!!!!!

Zobrazit celou diskusi