Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mimozemšťané zabránili jaderné válce, z UFO sestřelovali rakety, tvrdí astronaut

Autor: shp - 
13. srpna 2015
18:13

Psala se 40. léta minulého století a jaderná válka mezi Spojenými státy a Sovětským svazem visela ve vzduchu. USA již testovaly atomové zbraně, což přitáhlo pozornost mimozemšťanů. Ti ukázali svou dobrou stránku a lidstvo zachránili od sebezničení. Z vesmírných talířů dokonce sestřelili několik nukleárních raket, aby nás ochránili. Tvrdí to astronaut Edgar Mitchell (84), šestý muž, který kráčel po Měsíci.

Podle Mitchell byli vysocí armádní představitelé Spojených států svědky příletu UFO právě ve 40. letech. Do oblasti White Sands v Novém Mexiku je přitáhly jaderné výbuchy, které viděli z kosmu. Americká armáda testovala zbraně přímo na své půdě.

Astronaut tvrdí, že armáda zaznamenala létající talíře levitovat nad pouští 16. července 1945. „White Sands byly testovacím místem pro atomové zbraně a přesně ty mimozemšťany zajímaly,“ tvrdí Texasan jistě.

Chtěli znát naše vojenské schopnosti. Ze své zkušenosti z rozhovorů se zúčastněnými lidmi je jasné, že mimozemšťané se snažili zabránit válce a pomohli vytvořit mír na Zemi,“ dodal Mitchell pro Mirror.

Podle astronauta, veterána NASA, který se s posádkou Apolla 14 vydal v roce 1971 na Měsíc, navíc zabránili mimozemšťané explozi dalších raket, když je z UFO sestřelili ve vzduchu. Mitchellovi oponenti si ale ťukají na čelo a říkají, že jsou jeho tvrzení přitažená za vlasy.

prycsnima ( 13. srpna 2015 19:14 )

 Zapoměl že v té době atomovky nelétaly,ale byly schazovány jako bomby.tak jak by je mohli marťani sestřelovat .ale přesto ufouny vidím každý den.

Xeen ( 13. srpna 2015 19:03 )

Jo taky bych řekl, že Ufoni jsou. A převlíkaj se za ženský. Občas mám pocit, že manželka je jedním z NICH!

bum-bec-bum ( 13. srpna 2015 18:21 )

Můj děda to taky říkal. Ufoni jsou.

Zobrazit celou diskusi