Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Uprchlické nepokoje v Německu: Migranti válčí mezi sebou! Dokonce se i střílelo

Autor: štš, lm - 
3. srpna 2015
16:46

Více než čtvrt milionu uprchlíků letos požádalo o azyl v Německu. A mezi některými z nich zuří válka! V Drážďanech, jen pár kilometrů od českých hranic, se v uprchlickém táboře strhla hromadná rvačka mezi afghánskými a syrskými migranty.

V drážďanském stanovém městečku žije asi tisícovka uprchlíků čekajících na azyl. V sobotu přišlo dalších 50 běženců z Afghánistánu a Sýrie. Z neznámého důvodu napětí v táboře eskalovalo a strhla se hromadná rvačka. Migranti po sobě házeli dlažební kostky, plastové židle a stoly, stanové tyče a další předměty. Rvačku musely ukončit desítky policistů. Incident si vyžádal osm zraněných.

V Bonnu se dokonce střílelo! Guinejec (23) tam pobodal jiného uprchlíka, a když si pro něj přijela policie, dal se na útěk. Členové speciálního komanda SEK se muže, jenž stále třímal obří kinžál, pokusili zastavit slzným plynem, a nakonec začali střílet. Mladíka trefili šestkrát – do nohou, rukou a ramenou. Je těžce zraněn, ale mimo ohrožení života.

Liebe Deutsche, schaut euch an wie diese "traumatisierten" Asylschmarotzer sich in Dresden heute benommen haben und unser aller Eigentum und Steuergelder zerstörten! Wacht auf und wehrt euch!

Posted by NPD-Kreisverband Leipzig on Saturday, August 1, 2015

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině