Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sloni v Dánsku zdemolovali škodovku: Lidé v panice prchali!

Autor: mb - 
16. července 2015
13:36

Kuriózní případ se stal v Dánsku, kde se rozzuřený slon vrhl na okolostojící lidi, ale nakonec si vylil zlost na autě značky Škoda. Chobotnatec měl navíc v „záloze“ dva kamarády!

K útoku slonů došlo zrovna ve chvíli, kdy se vraceli z pláže Karrebæksminde, kde se pod dohledem cirkusového dělníka ochladili v moři. Jenže pak pracovník cirkusu jednoho z nich udeřil bičem a to zvířata dostalo do varu. Rozzuření sloni následně začali ničit vše okolo! Lidé se dali na úprk, ale jedna žena údajně při útěku spadla a uhodila se hlavou o dlažbu.

Oběť jménem Škoda

Naštěstí si zvířata nakonec vylila vztek jen na autě věhlasné české značky Škoda. Vůz skončil se zdemolovanou kapotou a rozmláceným okénkem! Nehledě na dramatické události cirkus odmítá jakoukoliv odpovědnost a tvrdí, že lidé šli ke slonům moc blízko a zaparkované auto také nemělo stát, kde stálo…

Slon zabiják

Nehledě na jeho trochu neohrabaný zjev, slon patří mezi nejnebezpečnější zvířata na zemi. Ročně zabije zhruba 2 000 lidí. Pro srovnání, obávaný žralok bílý dle Floridského muzea přírodní historie za poslední čtyři století zabil jen zhruba 600 lidí.

naidka ( 16. července 2015 15:36 )

Jasný případ. Lidi tam neměli co chodit a auto tam nemělo co stát. Mmch, ten pablb, co udeřil slona bičem, by měl škodu zaplatit a ještě mu udělat to, co píše pode mnou sajrajt.

sairait ( 16. července 2015 14:52 )

slony okamžitě pochytat, přivázat k železničnímu tunelu a pořádně seřezat důtkama, cirkusáky pochytat a ihned vykastrovat

prdyvrdy ( 16. července 2015 14:38 )

cirkusy zrušit, zvířata žijí v nelidských podmínkách

Zobrazit celou diskusi