Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Donald Trump vyhlásil válku imigrantům: Jsem opravdu chytrý, prozradil pak voličům!

Autor: mb - 
12. července 2015
13:29

Kandidát na prezidenta USA, miliardář Donald Trump (69) v předvolebním klání brojil proti imigrantům, na závěr se pak pochválil! Prý je „opravdu chytrý“...

Prezidentské volby se sice budou konat v USA až za rok, ale kandidáti na prezidenta se snaží získat srdce voličů již nyní. V Arizoně pak Donald Trump předvedl doslova festival narcismu, kde nešetřil nikoho. Zkritizoval imigranty i své kolegy republikány! Jediný, kdo ušel „spravedlivému“ hněvu, byl on sám, když se „skromně“ pochválil.

Imigranty nechceme!

Nejen Evropou hýbe uprchlická krize. V USA vzbuzují vášně přistěhovalci z Mexika a právě je si vzal Trump před pár týdny na mušku: „Mexiko do USA neposílá své nejlepší lidi. Posílá sem lidi, kteří přinášejí problémy. Přinášejí drogy, zločin. Znásilňují tu!“ A srocenému davu v Arizoně slíbil „řešení“. „Nebojte se, tuhle zemi získáme zpět!“ hřímal pak z pódia muž, jehož první žena Ivana Trump (roz. Zelníčková) se přistěhovala do USA ze Zlína. Za každého nelegálního mexického imigranta pak slíbil dát Mexiku „pokutu“ 100 tisíc dolarů (zhruba 2,4 milionu Kč).

 

Všichni špatní, já chytrý

Následně se ale obul do republikánského kandidáta Jeba Bushe (62). „Ten chlap je prostě hrozný!“ rozhodl rezolutně Trump. Na závěr ovšem nezapomněl přeci jen chválit, i když pravda, sebe… „Jsem opravdu chytrý člověk. Víte, já chodil na Wharton School of Business,“ uvedl triumfálně Trump.

 

 

 

Zobrazit celou diskusi