Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Imigranti kempují v Hyde Parku: Záchod udělali z pomníku obětem útoků z roku 2005

Autor: dce - 
30. června 2015
20:32

Absolutního zneuctění pomníku obětem bombových útoků v Londýně z roku 2005 se dopustili východoevropští imigranti. V Hyde Parku, kde pomník stojí, si udělali doslova kemp! A z pomníku mají záchodky! 

„Absolutní zneuctění!“ Tak označují celou věc místní. Imigranti z východní Evropy byli totiž přistiženi na fotografiích, jak kempují u pomníku obětem ze 7. 7. 2005. Tehdy došlo k rozsáhlým bombovým útokům v Londýně, při nichž zahynulo 52 nevinných Britů.

Bezdomovci očividně vůbec netuší, co pomník reprezentuje. Navíc si z něj měli udělat i veřejný záchodek! Podle očitých svědků zde přespávají už týden. Každé ráno je přitom vyhodí policisté – večer jsou ale zpátky. Mnoho lidí, kteří sem přijdou uctít památku zesnulých, tak narazí na hromadu odpadků a bezdomovce, kteří kolem pomníku spí ve spacích pytlích.

Přitom sotva za týden připadá desetileté výročí útoků a k pomníku se má vydat i premiér David Cameron. Před necelým měsícem Londýn řešil asi sedm desítek imigrantů, kteří spali u Mramorového oblouku (Marble Arch).

gabreta ( 1. července 2015 11:08 )

To docela Anglánům přeju. Ještě že my máme holou prd.el a nikdo se sem nehrne. Tady by mohli osr.at tak lavičku Vény Havlojc!!

XLADI ( 1. července 2015 07:32 )

S těma nikdo nehne všichni jsou pripos. aby nebyli za rasisty. Vždyť něco podobného bylo i u nás jak se přiutopil ten cikán a celá familie kempovala kde neměla a dokonce si tam opravovali auta a dělali bordel u vodního zdroje. Kdyby to udělal kdokoli z nás dostal by pokutu jak hrom.

XLADI ( 1. července 2015 07:29 )

Asi je vyhazují málo důrazně. Kdyby jim dali pořádně po čumáku tak by se tam už nevrátili

datelobecny ( 30. června 2015 23:45 )

Cikorky z Rumunska nebo Bulharska, ale to anglánům nevysvětlíte.

ruudazvostravy ( 30. června 2015 23:19 )

Paráda.A jesypak se taki ňákí přýležytostně vis*raly pot památnou lavyčku Wendelýna Hawela?

Zobrazit celou diskusi