Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z výletu do zoo se stala cesta do nebe: Zdrcený Daniel se naposled rozloučil s tátou a sourozenci

Autor: shp - 
19. června 2015
20:55

Tatínek vzal bratříčka a sestřičku na výlet do zoo, on však musel s maminkou na kontrolu k lékaři. Danielovi (10) ze slovenského Kazimíra to zachránilo život. Jeho táta Andrej se srazil s autobusem a on ani Danielovi sourozenci náraz nepřežili. Chlapec s ovdovělou maminkou Antónií (33) se s nimi naposledy rozloučili.

Takový obrovský smutek v Kazimíru nepamatují. Během sekundy vyhasly životy hned tří lidí z krásné a spokojené rodiny. „Víme, že všem už je velmi dobře. Jsou už v nebíčku a čekají na nás,“ řekla svým nejbližším Antónie.

Společně s Danielem, kterého neustále držela za ruku, se naposledy se svými bližními rozloučila na pohřbu. „I když všichni truchlíme po milovaném Andrejovi i obou krásných dětech Ráchel a Damiánovi, cítíme, že se modlí i oni za nás. Jejich odkazem je povzbuzující naděje, abychom nebyli smutní. Protože takoví jsou jen ti, kteří už naději nemají,“ prohlásil na poslední rozlučce kněz.

S malou Ráchel se přišli rozloučit i její spolužáci ze školky. „Velmi nám všem chybíš,“ vzkázali děvčátku do nebe kamarádi. Za vdovou a jejím synem stojí celá obec. „Tonka je silná žena a musí to zvládnout. Stala se však obrovská tragédie, která nás všechny poznamená,“ prohlásila sousedka.

Neštěstí se stalo jen 100 metrů před košickou zoo. Andrej dostal s vozem smyk a přejel do protisměru, kde se srazil s autobusem. Všichni byli namístě mrtví. Návštěva lékaře zachránila Danielovi a jeho mámě život.

milda47 ( 20. června 2015 07:26 )

a co když tam byla skvrna oleje de mente

majojo ( 19. června 2015 23:43 )

 Kur.va, bulváři, co jste to za hyeny, co jste to vůbec za lidi, že z takovýhle tragédie uděláte cirkus - a ještě do toho taháte pozůstalé, včetně desetiletýho kluka! Fuj, fuj a ještě jednou fuj!

Zobrazit celou diskusi