Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kramného byt na prodej za 450 tisíc! Rodina Moniky udělala za tragédií tlustou čáru

Autor: ljš - 
21. března 2017
12:45

Chce se zbavit místa, v němž jeho dcera prožila manželství, které vedlo až k její smrti! Tatínek Moniky Kramné se rozhodl prodat karvinský byt 2+1, jehož polovičním vlastníkem býval i její vrah Petr.

Vynesením pravomocného rozsudku v případu vraždy Moniky a Klárky mohlo být konečně zahájeno dědické řízení. V něm připadla polovina společného jmění manželů Kramných, jehož součástí byl i byt v Tovární ulici, rodině Moniky, konkrétně jejímu otci Erichovi. Druhá polovina připadne z titulu společného jmění manželů Kramnému, ale tu hned obstaví exekutor a půjde to na odškodné,“ řekl tehdy Blesku zdroj. A tak se také stalo.

Video  Byt zavražděné Moniky Kramné je na prodej: 2+1 za 450 tisíc  - Bleskové zprávy
Video se připravuje ...

Byt se nyní, jak upozornil server Expres.cz, objevil v nabídce realitní kanceláře. Tatínek Moniky, který je podle katastru nemovitostí již jeho jediným vlastníkem, ho sice mohl pronajímat, zřejmě chce ale za bolestnou ztrátou milované vnučky a dcery udělat tlustou čáru.

Nemovitost se nabízí k odkoupení za 450 tisíc korun, což je cena odpovídající oblasti. „Byt prošel několika úpravami, v chodbě, kuchyni a koupelně s WC je položena dlažba, v pokojích jsou plovoucí podlahy. Částečně jsou vyměněné rozvody elektřiny (jádro, obývací pokoj). Koupelna s rohovou vanou je po rekonstrukci, vystavěná ze sádrokartonu, v obkladech a s dlažbou. Oba pokoje jsou dostatečně prostorné, obývací pokoj je větší. Na konci předsíně se nachází kumbál se zasouvacími dveřmi a vestavným policovým regálem, který nabízí dostatek úložného prostoru,“ popisuje realitní kancelář Ambra byt, do kterého policie po Kramného návratu z Egypta instalovala odposlechy.

Z vybavení v bytě krom polic nezůstalo nic. Odstraněna byla kuchyňská linka a další zařízení. Případný kupující si tak může byt zařídit zcela podle svých představ.

Kramný má podle pravomocného rozsudku otci a bratrům Moniky na odškodném zaplatit zhruba 1,7 milionu korun. Kolik mu po odečtení poloviny jmění, které vlastnil s Monikou, zbývá splatit, však není známo.

Video  Rozsudek nad Kramným: Jak se tvářil on, jeho rodina a právníci? Podívejte se!  - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Yarda ( 22. března 2017 11:21 )

Pokud je pravda to co jsem o tom četl a co mi bulvár nabídl, tak se vlastně přesně neví, jak se to tehdy stalo.

franta-mlaticka. ( 22. března 2017 09:39 )

Je hanebné že vrah, jeho matka a v neposlední řadě i obhájkyně dnes ve spolupráci se spolkem aamoun udělali z chladnokrevného a plánovaného vyvraždění vlastní rodiny ohavnou komedii. Spolek šlamoun padl na úplné dno, stejně tak i obhajoba vraha, dělají jim rozum peníze, touha po slávě a moci a ono hoouno.

Durman_16 ( 22. března 2017 08:26 )

Durman_16 ( 22. března 2017 08:16 )

No stará už bude dávno zhnilá a čarodějnice stará a vypelichaná s odpornýma chlupatýma bradavicema. Ale musí zařídit pokračování perverzní tradice vyškolením jeho nových konkubín.Toje to jediný co může č***ka vzkřísit. Už teď sbírají do zásoby použitý majtky na počichání pro svého guru. A pro jistotu už si přestaly mýt nohy.

Durman_16 ( 22. března 2017 07:41 )

Byt prý kupuje stará s tou čarodějnicí ze Zděchova. Zřídí tam hampejz se speciální výukou perverzních praktik a komunikace pro obdivovatelky toho č***ka. Až se za 25 let dostane ven, aby měl servis podle jeho představ.

Zobrazit celou diskusi