Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Petr Kramný na detektoru lži: Oblékal mrtvoly Moniky a Klárky?

Autor: ljš, et - 
13. října 2016
18:28

Nemohli to proti Petru Kramnému použít jako důkaz, výsledek jeho zkoušky na detektoru lži byl ale pro detektivy vyšetřující vraždu Moniky a Klárky důležitým vodítkem. Vaz mu zlomila především série otázek týkající se manipulace s těly.

Kramný šel na detektor lži ještě před svým zatčením v únoru 2014 dobrovolně. Myslel si, že nemá co ztratit, protože tato zkouška nemůže být ze zákona u soudu použita jako důkaz. Podle odposlechů se tak vyjádřil i v rozhovoru se svou milenkou Šárkou L. „Uvádí, že je přesvědčen, že určitě se nezveřejní, jestli lhal, tedy nikoliv jestli mluvil pravdu, byť by se to při jeho postoji k žalované trestné činnosti přímo nabízelo,“ uvedla v rozsudku soudkyně Renata Gilová.

Kramný si byl zřejmě vědom, že přístroj neobelstil. Že nemluví pravdu ukázal detektor zejména v sérii otázek týkajících se těl zemřelých. „Ptali se, zda nepřemýšlel, jak naložit s bezvládnými těly. Řekl ne, ale lhal,“ uvedl zdroj Blesku.

Podle zkoušky Kramný lhal také v tom, že se Moniku a Klárku snažil oživovat. Naopak další otázky ukázaly drsné detaily. „Ptali se, jestli po smrti jedné nebo oběma oblékal nějaké prádlo. Odpověděl ne, ale podle přístroje šlo také o lež,“ líčil zdroj.

Že na detektoru neuspěl, se Kramný brzy dozvěděl. „Vzpomínám si, že když jsme vystupovali z auta, a kdy už jsem byl seznámen s výsledkem fyziodetekčního vyšetření, jsem obžalovaného upozornil, že by bylo vhodné, aby si našel skutečně dobrého obhájce,“ řekl u soudu v případu křivé výpovědi kapitán Tvrdý. A právníka pak Kramný potřeboval velmi brzy, policisté ho zatkli 17. února. Nakonec dostal 28 let, které si odpykává na Mírově.

VŠE O PŘÍPADU PETRA KRAMNÉHO NAJDETE ZDE>>

..krakonos500 ( 1. listopadu 2016 18:03 )

Důkazy tvořené sfalšovanými obrázky musí stačit tobě, jjuse a podobným blbům.

franta-mlaticka. ( 1. listopadu 2016 13:08 )

 Samozřejmě se ví jak kramný vraždil, to jen ty odmítáš fakta akceptovat. Znalecký posudek i revizní znalecký posudek určil způsob smrti i její příčinu. O účelovém posudku matlacha se nemá cenu ani bavit.

.krakonos5oo. ( 1. listopadu 2016 10:27 )

Jenže se neví, jak holky zemřely. Těm blábolům o elektřině už nevěří ani ti, co to tvrdili u soudu.

ppaprika ( 1. listopadu 2016 08:12 )

Ať ho "zasebevraždí"jako v Egyptě, stejnou smrtí jak zabíjel on.

franta-mlaticka. ( 1. listopadu 2016 08:02 )

Matka vraha pustila do médií hoax, který je při návštěve ve vazbě řekl její syn vrah. Nyní vše popírá a hází vunu na právníka ex-offo, který ovšem aby nemohl věci uvést na pravou míru, nechce jej vrah kramný zbavit mlčenlivosti, kterou je doposud jako bývalý právník vázán. Kramný je vrah, lhář a křivák, stejně tak i jeho matka.

Zobrazit celou diskusi