Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Účes dokazuje zájem o sex, myslí si psycholog, který rozebral chování Petra Kramného u soudu

Autor: rc, ryc - 
9. ledna 2016
12:20

Dokonale uhlazený účes a tvář jako vytesaná ze žuly! Petr Kramný (37) přišel k poslednímu soudnímu stání vyparáděný, ale s kamennou tváří. Podle psychologa Jiřího Jelena jeho chování dokazuje, že jediné, na čem mu záleží, je on sám a chce se líbit něžnému pohlaví!

Čtvrtek byl bezpochyby nejdůležitějším dnem jeho života. Tento den se rozhodovalo o tom, zda bude volný, nebo skončí za mřížovanými dveřmi. Jenže Petr Kramný u soudního stání nevypadal ani trochu nervózně a zdálo se, že mu jde především o jeho zevnějšek. Na poslední soudní stání přišel jako fešák!

„Standardně emočně utvářenému člověku by nezáleželo na tom, jak vypadá, když se rozhoduje o tom, zda zavraždil ženu a dceru. Tím spíše, když tvrdí, že je nevinný. Ale Petru Kramnému záleží především na tom, jak působí na ostatní. Chce, aby si všichni mysleli, že je nad věcí a má situaci pod kontrolou,“ řekl deníku Aha! psycholog a soudní znalec Jiří Jelen.

„Podle mého názoru může Petr Kramný trpět histriónskou poruchou osobnosti. Podle toho, co zaznělo u soudu, je jasné, že sexualita je pro něj mimořádně důležitá. S tím souvisí i nový účes. Je si vědom, že má řadu obdivovatelek. A chce se jim zkrátka líbit,“ dodal deníku Aha! psycholog.

rastasan ( 26. prosince 2017 08:19 )

Opravdu? Mrkněte se na situaci dnes.

ginna15 ( 30. ledna 2016 12:09 )

KRAMNÝ TY KREATURO VRAHOUNSKÁ,TY UŽ Z KRIMU NEVYLEZEŠ!!!!!!Kramný,jseš zákeřny vrah co vyvraždil svou rodinu,ty kreaturo!!!!! Každá minuta se ti bude táhnout jako měsíc a touha po svobodě a nejzákladnějších obyčejnych věcech ti bude tak chybět,že si to hodíš,ty lidská ZRUDO!!!!!!!!!!!!!CHCÍPNI!!!!!

joanna5 ( 10. ledna 2016 17:14 )

joanna5 ( 10. ledna 2016 17:11 )

do pokoje se mohl dostat kdokoli přece...

joanna5 ( 10. ledna 2016 17:08 )

...ti psychologové a psychiatři a jejich diagnozy, to je taky kapitola sama pro sebe... a tento pan psycholog by se měl podívat do zrcadla a zastřihnout si své vlasy a hlavně ty vousy, které jsou jistě semeništěm mnoha bakterií...

Zobrazit celou diskusi