Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kramný si prý fotil mrtvoly rodiny. Může jít o nekrofilii, říká psycholog

Autor: Etienne Bláha - 
11. září 2015
05:00

Zvrácenost? Petr K. (37), souzený za vraždu Moniky (†36) a Klárky (†8), měl totiž svědkyni Daně Z. prozradit, že si fotil mrtvoly rodiny. Podle psychologů to může svědčit o nekrofilii!

Většina včerejšího líčení se točila kolem psychického stavu Petra K., když po smrti rodiny byl v Egyptě. Zatímco psycholožka Blanka Čepická ho podržela, že měl posttraumatickou stresovou reakci, bývalá kamarádka Dana už byla ostřejší.

„V novinách byl titulek, že Egypťané udělali fotku ležících dvou těl na zemi, a byla otázka, jestli je to Monika s Klárkou. Zavolala jsem Petrovi, že co to je? Co na něj našili? A on řekl v afektu, že je našel ležet na postelích a on si je nafotil,“ prozradila soudu.

Podle psychologa může jít o deviaci. „Svědčí pro zvrácenost směřující do nekrofilie. Má rád smrt, těla, vše, co se smrtí souvisí,“ uvedl soudní psycholog Jiří Jelen. „Za obvyklých okolností si člověk zachovává vzpomínku ve fotografiích živých lidí. Takhle si zachovávat vzpomínku je neobvyklé,“ dodal k tomu.

setroseuros ( 11. září 2015 14:01 )

mozna chtel poslat ty fotky do Ameriky aby vyhral! U nej bych se nedivil uz nicemu ! pro penize si i koleno necha navrtat !

setroseuros ( 11. září 2015 13:34 )

Kramny si je nafotil na postely , privolany lekar je nasel lezet a nafotil je na zemi... Nekdo tady zase lze! A proc si je tak asi fotil , kdyz uz? Vrah se rad vraci na misto cinu... i ve vspominkach. Adrenalin.

...... ( 11. září 2015 13:05 )

Máš pravdu. Já taky čumim, co z nich kolikrát vyleze

dfghjk ( 11. září 2015 12:16 )

Všechny psychology bych místo výplaty nakopal do ***e. Jsou to jedni z největších darmožroutů, co se tady po sametové revoluci vynořily.

stellastella ( 11. září 2015 11:57 )

Někdo to na ně navlékl.

Zobrazit celou diskusi