Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Případ Petr Kramný u soudu ONLINE, den 4: Údajný Moničin milenec se vyhnul soudu

Autor: ljš, et, shp - 
2. července 2015
08:07

Nevěra! Toto slovo se při čtvrtém dni soudního procesu s Petrem K. skloňuje v každém pádu. Promluvili totiž jeho sousedé, kteří mu měli o údajných Moničiných záletech říct. Nejočekávanější bylo ovšem svědectví jejího údajného milence Jána R. Ten ale k soudu nedorazil.

  • Petr Kramný měl 30. července 2013 podle obžaloby zavraždit svou manželku a dceru elektrickým proudem, on tvrdí, že je nevinný, že došlo patrně k otravě – své verze se držel i ve své výpovědi u soudu.
  • V pondělí Kramného u výpovědi několikrát přemohly emoce a on se rozplakal, soudkyně ale jeho divadýlku nevěřila a byla na něj poměrně ostrá.
  • Úterní výpovědi rodiny ukázaly, že Kramného po smrti jeho dvou nejbližších zajímaly spíše peníze, k těm měl ale velmi pozitivní vztah i dříve a ne jednou byly kvůli penězům v rodině neshody.
  • Ve středu vypovídali Kramného kamarádi. Vyšlo najevo, že si například stěžoval na nedostatečný intimní život s Monikou a neustále se po vraždě pídil po její nevěře.
  • V závěru dne přišel žalobce Vít Legerský s novými důkazy. Jedná se o fotografie z místa činu.

Soud s Petrem K. IV. den
Filtr:
Vše Důležité Foto Video Sociální sítě
Refresh
Datum:
 
14:48
2. 7. 2015

"Na poslední chatě, kam jsme měli jet. Bylo to v době, kdy už jsme s partnerem byli v krizi, jsem zjistila, že se Monika a Ján scházejí," popsala svědkyně, kdy přišla na Moničinu nevěru. Ján mi řekl, že se s Monikou schází, protože mu pomáhá s tím, jak urovnat náš vztah. Bylo mi to podezřelé, protože moje nejlepší kámorádka byla Světlana," uvedla.

 
2. 7. 2015

Panu Kramnému jsem napsala, co se stalo, že ti dva se sešli.

"Pak mi psala Monika, osočovala mě, že jí chci rozvrátit rodinu," dodala svědkyně.

 
14:50
2. 7. 2015

Soudkyně svědkyni předčítá její výpověď z přípravného řízení, kde tvrdila, že ji Petr Kramný potom bombaroval zprávami. "Na to už si nevzpomínám," řekla svědkyně dnes. 

 
14:55
2. 7. 2015

Svědkyně pokračuje ve své výpovědi: "Brzy nato jsem se s Jánem rozešla, ale ne kvůli tomu. Pak jsme se s Monikou ještě sešly. Vyrazily jsme na pánský striptýz, tak jsem spala u nich. Nedopadlo to dobře, pak jsme se už nevídaly. Pořídily jsme tam fotky, Petr si je prohlédl, začal ji osočovat, nadávat jí a vyhrožovat rozvodem," tvrdí Denisa.

 
15:01
2. 7. 2015

Petr K. vše zamyšleně sleduje. Soudkyně se ptá, zda obžalovaný řekl, že Moniku opustí. "Mluvil o rozvodu. Oba to dávali za vinu mně. Dala jsem fotky, Monika mi psala, že je mám smazat, že jí ničím rodinu," vysvětlila Denisa. 

 
15:03
2. 7. 2015

Co bylo na těch fotkách? "Polonazí muží. Z mého pohledu nebyly závadné. Když je pánský striptýz, je normální, že se s tanečníky tančí," řekla Denisa a potvrdila, že se tance účastnila i Monika. "Bylo to asi před čtyřmi lety," dodala.

 
15:07
2. 7. 2015

Do výslechu vstupuje svědek Daniel B., který se dožaduje proplacení letenky. "Měl jste přijet pendolinem! To nestojí tolik," říká mu soudkyně, když jí svědek podává dokumenty. Daniel B. se pak začal vybavovat s otcem Kramného a soudkyně se do něj znovu hlasitě pustila: "Pane svědku, nebavte se tu s veřejností. Tady není diskusní kroužek!" Jakékoli vyrušování v soudní síni je totiž nepřípustné.

 
15:16
2. 7. 2015

Informace o událostech v Egyptě měla Denisa hlavně od Světlany. "Petr se dozvěděl o milenci, dožadoval se po Světlaně a Lence V. informací o něm," řekla.

 
15:19
2. 7. 2015

Ptá se žalobce Vít Legerský: "Požádal bych vás, abyste lépe popsala události se striptéry. Jak se obžalovaný dostal k foťáku. A reakci paní Moniky."
Když jsme přišly z vystoupení, Monika nechala foťák položený v nějaké místnosti. On zřejmě do toho foťáku nahlédl a ráno, když jsme se vzbudily, začali se hádat.

 
15:20
2. 7. 2015

Jana Rejžková se ptá, kdy přesně došlo k oné události, kdy Denisa na chatě zjistila, že se Monika stýká s Jánem. "Je to asi 4-5 let, nedokážu to přesně říct," řekla.

 
15:21
2. 7. 2015

Petr Kramný se chce vyjádřit k výpovědi Denisy B. "Neměl jsem důvod nějak zjišťovat jméno Jána R. Znal jsem ho z dřívějška, když jsme byli na Slovensku. Dále se chci vyjádřit k těm fotkám. Bylo to přesně v sobotu ráno. Četl jsem knížku, foťák ležel v kuchyni. Bylo kolem 11. hodiny. Ptal jsem se Moniky klidným hlasem, jak se měly na té akci. Ptal jsem se, jestli má nějaké fotky. Monika mi řekla, že nic takového neproběhlo. Když jsem jí řekl, že jsem je viděl, tak u nás svědkyně už nebyla," řekl Kramný. Soudkyně se proto ptá Denisy, zda skutečně u hádky byla, ta to ale s jistotou říct nedokáže.

 
15:25
2. 7. 2015

Soudní líčení je pro dnešek u konce. Než ho odvedli, prohodil Kramný několik slov se svou advokátkou a usmál se na rodiče a tetu.

 
15:26
2. 7. 2015

Na chodbě po skončení jednání pak Jana Rejžková tlumočila, co řekl Ján R. v předběžném řízení.

Uvedl, že se nejednalo o vztah, ale pouze jeden den. Vztah si z toho zřejmě přála mít Monika.

 
15:29
2. 7. 2015

Vážení čtenáři, náš ONLINE přenos pro tuto chvíli končí. Dění v soudní síni vám zprostředkujeme zase zítra, kdy se očekává další důležité svědectví. Promluvit by měl Miloš P., který by měl přinést zásadní informace o Kramného postoji k údajné Moničině nevěře.

truchliicii.petr.k. ( 3. července 2015 04:34 )

ja verim len sebe a svatym anjelom, nie novinarom ci policajtom ale snazim sa ich pochopit. asi to bolo nutne takto spravit aby vinnik bol potrestany.

owtl ( 3. července 2015 02:30 )

egypt by mu nevratil pas ,egypt ma cerny svedomi a pustil ho , takovi tupci nejsou ty bezmozku

owtl ( 3. července 2015 00:46 )

hej truchlivcaku dotruchli a vysvetli

owtl ( 3. července 2015 00:40 )

soudci hovori o elektrine

owtl ( 3. července 2015 00:38 )

proc ta jistota??

Zobrazit celou diskusi