Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Posudek psychologů na Petra K.: Pod tlakem má vražedné sklony

Autor: Etienne Blaha - 
19. května 2015
19:00

Petr K. (37) obžalovaný z vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8) vždy tvrdil, že neměl motiv zabíjet. Podle posudku ve vyšetřovacím spise by ho ale bezvýchodná situace v rodině k ohavnému činu dohnala!

Jedna z obhajob Petra K. zní, že by k vraždě Moniky a Klárky neměl žádný důvod. Právě k motivaci se ale vyjadřuje psychologický posudek ve spise, který říká: Petr K. může při bezmoci a ztrátě jakýchkoli nadějí „vybuchnout“, či dokonce vraždit!

A právě k bezmoci doháněla před vraždou Petra situace ve vlastní rodině. „Monika ho jako partnera poslední měsíce úplně odmítala. Nechtěla se s ním sice rozvést, ale on to tak vnímal,“ prozradil Blesku známý Petra K. Sex mezi nimi dávno nefungoval, jediným pojítkem mezi manželi byla Klárka. Proč by ale zabíjel i dceru? „Chtěl začít nový život,“ řekl Blesku zdroj.

I na to se zaměřil psychologický posudek. Petr K. je podle něj neschopný řešit partnerské vztahy vyzrálým způsobem a přehnanou sebereflexí rozhodně netrpí. Hlavním problémem prý je přílišná závislost na partnerovi. S tím pak prý souvisí neochota převzít zodpovědnost za svá rozhodnutí.

pepekvyskoc ( 25. června 2015 22:00 )

....podívejte se na ten pohled, kouká jak bejk...to musí být určitě zabiják! Tak takhle nějak pracuje soudní znalec z oboru psychyatrie. Tyhle pavědátoři dokážou udělat posudek na člověka aniž by s ním strávili víc jak 10 minut. To samé jsou český soudci - banda prasat, co se neštítí vůbec ničeho, lidský život je pro ně nic. Klidně odsoudí člověka bez důkazů... jen aby jim nevystydl oběd.

Beáta Ledvinková ( 20. května 2015 02:41 )

 Tak už ho proboha konečně zavřete! Už se to táhne hrozně dlouho a je to otravný.

babana ( 20. května 2015 00:40 )

To měli napsat něco jiného? Aby jim příště už posudek nezadali a oni přišli o významný zdroj svých příjmů? Prostě u obviněného z takového zločinu a v očích veřejnosti jasného vraha malého děcka si nemohou ani dovolit něco jiného napsat. 

momoko ( 20. května 2015 00:32 )

pod tlakem má vražedné sklony každý

babana ( 20. května 2015 00:27 )

A pro jistotu prostřelil hlavu a zatáhl provaz kolem krku

Zobrazit celou diskusi