Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražda Moniky (†36) a Klárky (†8) v Egyptě: Obviněného obhajuje Fanklub Petra K. (36)!

Autor: et - 
5. srpna 2014
19:06

Petr K. (36) obviněný z vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8) nebojuje za svou obhajobu sám! Za ním stojí i různé zvláštní existence z hlubin internetu, které se za něho neochvějně bijí.

Petr K.je ve vězení na roztrhání, má spoustu fanynek. „Obrátilo se jich na mě více než 10, zda by se jim nepodepsal. Neměl by to být problém,“ řekla dříve jeho obhájkyně Jana Rejžková.

Zájem fanynek nekončí u přehnaných reakcí na jakoukoliv kritiku Petra K. „Například kartářka, říká si Vlasta Sklenička, Petra přemlouvá, aby ji pozval do vězení na návštěvu,“ řekl zdroj z Petrova okolí.

Celý fanklub se mu pak i složil na finanční pomoc, nasbíraných 7000 korun přineslo ale zlou krev. „Celá skupina se spolu kvůli obviňování z krádeže přestala bavit a jediná Vlastička se teď baví s Petrovou matkou,“ dodal zdroj.

Další jedinečná kniha z edice Blesk extra Další jedinečná kniha z edice Blesk extra | Bles – David Malík, archiv

habsbursky ( 8. srpna 2014 00:35 )

Když si někdo vyrobí pár axiomů a pak jej zkombinuje se sofismaty, stačí intelektuálně zažonglovat, důkazů netřeba. Mnohokrát v historii se to osvědčilo - třeba za Stalina. Ten se kolikrát nenamáhal ani v té míře jako Vy. Já bych zrušil policii, soudy i vězení místo toho naklonoval pár tisíc Buqoyů. a přidělil každému z nich služebního kalašnikova. V případě úspěchu bych se poradil s Violou, která diagnostikuje sprosté podezřelé podle lesku očí a eliminoval potenciální pachatele s několikaletým předstihem - podle lesku očí či očního úsměvu. ******************* Myslím, že kolikrát musíte zírat víc než já, jak vám tuhle žírnou pastvu stádečka baštěj. I když asi ne - máte dlouholetou specializaci.

habsbursky ( 7. srpna 2014 23:09 )

http://www.novinky.cz/domaci/310656-cech-ktery-prisel-v-egypte-o-rodinu-chce-kvuli-situaci-v-zemi-od cestovat.html Jak vyplývá z tohoto článku, nakonec jediný, kdo oficiálně něco pronesl o prudkém jedu, je ředitel nemocnice v Hurghadě. A hned další litanie nám sugerují, že jsou egyptská letoviska bezpečná. Ty holky mohly klidně nakonec umřít na otravu jídlem, a v Egyptě to z pochopitelných důvodů záchrany turistického ruchu hodí na chudáka Kramného.

habsbursky ( 7. srpna 2014 23:09 )

esmrděla by ta pepsi, kdyby v ní byl jed, nebo louh? Ale podle těch obrázků by se to klidně stát mohlo. A nikde tam nezajistili zbytky z lahví, které pily?

habsbursky ( 7. srpna 2014 23:08 )

Přišel jsem do styku s pivem se zbytkovým louhem z myčky, dokonce jsem viděl i lahev, kde byla jen ta tekutina z myčky. To druhé poznáte okamžitě od pohledu, toho prvního se můžete napít. Je to fialový hnus, a po jednom dvou locích to vzdá i člověk s velkou žízní. Na zabití ani vážnější újmu by to nestačilo. Tahle varianta mi přijde dost vyloučená.

pianko.klidek. ( 7. srpna 2014 19:43 )

Kde se flákáš Franto, takle tu pí.ču moc nepodporuješ. Makej wole.

Zobrazit celou diskusi