Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Petr K. exkluzivně pro Blesk: O důkazech z pokoje smrti, kde naposledy objal svou dceru!

Autor: et - 
12. září 2013
05:00

Petr K. (35) již 44 dní pobývá v egyptském pekle, do kterého ho uvrhla nejasná smrt milované manželky Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8). Na osudný pokoj dodnes vzpomíná, a každý den přemýšlí nad detaily, které by ho přivedly k pravdě.

Pokoj, ve kterém se rodinná dovolená proměnila v noční můru, byl poměrně veliký. „Chodbičkou, ze které byly dveře do koupelny se sprchou, se šlo dovnitř,“ popisuje Petr. „Po pravé straně byly postele, po levé straně stůl a taky minibar se sejfem, který nefungoval. Třikrát jsme to reklamovali, opravit ho ale nikdo nepřišel,“ snaží se najít cokoli podezřelého.

V tragické pondělí už z pokoje rodina nevyšla. „Ráno nám bylo špatně. Monika zatáhla závěsy a šla si lehnout. Ale přitom ona vždy světlo chtěla,“ přemýšlí dál. „Měli jsme ten den na stole tři lahve – kolu, vodu a sprite. Další kola byla na zemi, ještě jedna v koupelně spolu s lahví vody na čištění zubů. Když holky umřely, přišel lékař s vedením hotelu a prohlíželi tu kolu na zemi,“ dodává.

Na postelích našel Petr spolu s delegátkou a portýry po příchodu z nemocnice svlečené oblečení svých milovaných andílků. Povlečení a ostatní věci z postele policisté pohodili na zem, z Klárčina prostěradla vystřihli ovál, kde byl zřejmě nějaký flek.