Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Proroctví astrologa a jasnovidce pro rok 2024: Bolest vévodkyně Meghan, krize i úspěch Trumpa

  • Autor: jel - 
    30. 12. 2023
    05:00

    Sedmatřicetiletý astrolog a terapeut Nicolas Aujula z Londýna tvrdí, že má dar vidět budoucnost. V minulosti údajně předpověděl pandemii koronaviru, vzestup hnutí Black Lives Matters i rozhovor Harryho a Meghan se slavnou americkou moderátorkou Oprah Winfreyovou. Jasnovidec nyní zveřejnil mrazivá proroctví pro rok 2024.

  • 1.Královský skandál

    Princ Harry a Meghan na Invictus Games 2023 Princ Harry a Meghan na Invictus Games 2023 | Profimedia

    Nicolas Aujula podle deníku Daily Mirror tvrdí, že jeho „vnitřní hlas“ a vize mu říkají, že v roce 2024 by mohlo dojít ke skandálu v britské královské rodině. Podle jasnovice jej způsobí nahrávka, která se dostane na veřejnost. 

    Meghan Markleová, vévodkyně ze Sussexu, si údajně prožije velice těžké chvíle a bude zažívat velkou vnitřní bolest. Ta by ale neměla souviset s jejím manželem princem Harrym.

  • 2.Úspěšný Trump

    Donald Trump v prosinci 2023 Donald Trump v prosinci 2023 | Reuters

    Další proroctví se týká bývalého amerického prezidenta, kontrovezního Donalda Trumpa. Věštec tvrdí, že v jeho životě přijde skvělá kariérní změna. Dodal, že by to mohlo znamenat, že se opět stane hlavou USA. „Myslím si ale, že jeho osobní život nebude zrovna nejlepší,“ dodal Aujula.

  • 3.Vzestup pravicového extremismu

    Astrolog má také opravdu temnou předpověď. Podle něj bude na vzestupu krajně pravicový extremismus a to bohužel ne pouze v roce 2024. „Lidé začnou ztrácet lidskost a ve společnosti začne přibývat krajně pravicových vůdců. Toto je něco, na co si musíme dát velký pozor.“

  • 4.Krize ekonomiky

    . . | GetGame Czech s.r.o.

    Věštec se domnívá, že v příští roce přibydou další ekonomické problémy. Tvrdí, že ceny ropy i nadále porostou, dolar bude oslabovat a to povede ke krizi bydlení. „Také si bohužel myslím, že bude buď nedostatek potravin nebo neúroda,“ řekl Aujula. 

    Problémy by lidem mohl způsobit také pokrok ve vývoji umělé inteligence. Podle astrologa totiž dojde k pokroku ve vývoji robotů. „Měl jsem furutistické vize o robotech, kteří budou schopni pracovat 24 hodin denně a nahradí některé pracovní pozice. Myslím, že se to začne zkoušet v supermarketech,“ dodal s tím, že v době kdy mají lidé problém pokrýt životní náklady to může být problém.

  • 5.Úspěchy celebrit

    Podnikatelka a influencerka Kim Kardashian Podnikatelka a influencerka Kim Kardashian | Reuters

    Poslední prorocví je pro některé slavné celebrity poměrně pozitivní. Victoria Beckhamová se zaměří na své zdraví a životosprávu a bude se jí dařit. Kim Kardashianová se údajně pustí do nějakého projektu, který souvisí s knihami. „Myslím, že napíše knihu a nebo se stane tváří nějakého projektu. Díky tomu ji lidé budou méně vnímat jako namyšlenou celebritu a více jako inteligentní ženu,“ uzavřel jasnovidec.

  • 6.Rok 2024 podle astroložky Baudyšové

    Video  Nostradamus. Uměl pokrokový léčitel a astrolog předpovídat historii? Jeho věštby budí vášně dodnes  - Videohub
    Video se připravuje ...