Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Mladík vyhrál v loterii miliardy: Koupil si luxusní vilu v sousedství sexy hollywoodských hvězd!

Autor: rc - 
28. března 2023
18:32

Do skupování luxusních nemovitostí se pustil čerstvý miliardář Edwin Castro. Třicetiletý rodák z amerického státu Kalifornie si koupil tiket v loterii Powerball a vyhrál zhruba 48,5 miliardy Kč! Castro rozhodně neškudlí. Zakoupil si rezidenci v prominentní čtvrti Hollywood Hills v Los Angeles, kde sousedí s hvězdami jako je Ariana Grande či Dakota Johnsonová.

Ještě před pár týdny bydlel Edwin Castro na předměstí Los Angeles a nyní sídlí ve čtvrti plné hollywoodských hvězd! Třicetiletý muž se rozhodl v listopadu minulého roku zkusit štěstí v loterii a koupil si na místní benzínce tiket. V tu chvíli netušil, že bude mít neuvěřitelné štěstí a trefí jackpot. V loterii Poweball se stal výhercem závratné částky 48,5 miliardy Kč. Castro se podle informací televize CBS rozhodl  pro vyplacení jednorázové částky v hodnotě 22 miliard Kč. O šťastném výherci se moc neví, jelikož si střeží své soukromí. Nicméně podle informací webu Dirt, si hned začal výhru užívat.

Slavní sousedé

Část peněz se rozhodl uložit do nemovitostí. V prominentní části Los Angeles si zakoupil honosnou rezidenci za zhruba 561 milionů Kč. Jedná se o luxusní dům v Hollywood Hills. Mezi jeho sousedy patří zpěvačka Ariana Grande, herečka Dakota Johnsonová či moderátor Jimmy Kimmel. Nemovitost stojí na vrcholku skály, takže z ní je úchvatný výhled na město. Jedna strana domu je zcela prosklená. Všechny pokoje jsou uzpůsobeny tak, že je z nich vidět panorama Los Angeles, od Downtownu až po Tichý oceán. Jedná se o novou nemovitost postavenou v roce 2022. V domě je k dispozici pět ložnic a šest koupelen. Interiér je minimalisticky zařízený a zcela v moderním stylu. Hlavní místností je kuchyň, která je spojená s obývacím pokojem.

Majitel má své vlastní apartmá, kde nechybí balkon, koupelna z mramoru a střešní terasa. Dům disponuje dvěma garážemi, kam se vejde až sedm aut, navíc je majiteli k dispozici posilovna, velký bazén, vinný sklípek, kino i sauna.

Jeden dům nestačí

Nicméně to není jediný dům, který si podle deníku New York Post  z výhry Castro pořídil. Rozhodl se koupit si další, a to v blízkosti benzínky v Altadeně, kde koupil výherní tiket. Dům jej vyšel o mnoho levněji než rezidence v Hollywood Hills. Pořídil ho za za zhruba 88 milionů Kč. Na rozdíl od luxusní novostavby, tento dům má bohatou historii. Postaven byl již v roce 1953. Majiteli je k dispozici pět ložnic a čtyři koupelny. K domku náleží zahrada a nechybí tu ani rybníček, terasa a bazén se slanou vodou.

Video  Kde najdete největší sokolovnu na světě?  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi