Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ochránci přírody v slzách: Po dlouhé nemoci zemřela milovnice zvířat Maruška

Autor: rc - 
31. ledna 2023
16:24

Smutnou zprávu oznámila záchranná stanice v Třeboni. Po dlouhé a těžké nemoci zemřela milovnice zvířat Maruška, která působila v záchranné stanici od jejího vzniku a kromě toho, že se s láskou starala o zvířecí pacienty, byla i nadanou kreslířkou.

„V neděli 29. ledna nás po dlouhé těžké nemoci opustila Maruška Z., která pečovala o naše zvířecí pacienty od samého počátku existence záchranné stanice v Třeboni,“ napsala záchranná stanice na Facebooku a přidala fotografie Marušky se sovou Hermínou. Maruška se rovněž věnovala ilustracím a několik jich nakreslila právě i pro záchrannou stanici.

Nadaná kreslířka

„Abychom nezapomněli na ty krásné časy, přikládám fotografii Marušky se sovou Hermínou z roku 2012 a Maruščiny ilustrace, které pro nás nakreslila v době, kdy už ji zákeřná nemoc ubírala sil,“ stojí nadále v příspěvku.

Pod příspěvkem lidé začali psát své kondolence. „Proč dobří lidé odcházejí tak brzy,“ napsala jedna z komentujících. „Je nám to strašně líto. Upřímnou soustrast celé rodině. Maruška byla skvělá a úžasná bytost,“ píše další. „To je mi moc líto, takoví lidé by naopak měli žít co nejdéle,“ stojí v dalším komentáři.

Video  Mladý drozd uvízl pod kolem auta, pomohli strážníci a hever  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

ABCDEFG ( 1. února 2023 16:44 )

Opravdu vám přijde v pořádku použít fotky, bez dovolení jejich autora? co autorská práva? nehledě na to, že ten článek je převážně složen z textů, které jste opsali od dalšího jiného člověka....

Zobrazit celou diskusi