Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dramatická záchrana malého Huga (1) na Nový rok: Maminka poslala zdravotníkům dojemný vzkaz!

Olomoučtí záchranáři s malým Hugem
Olomoučtí záchranáři s malým Hugem  (Autor: ZZS Olomouckého kraje)
Autor: jel - 
12. ledna 2023
14:59

Na Nový rok cestovala rodina po dálnici, když teprve roční Hugo dostal febrilní křeče. Situace byla velice vážná a rodiče měli o synka opravdu velký strach. Naštěstí pomohli zdravotníci z Olomouckého kraje. Maminka Andrea jim nyní poslala dojemný děkovný vzkaz.

Děsivou událost popsala maminka v děkovném vzkazu. Uvedla, že měla o synka opravdu velký strach. „Myslela jsem si, že je to náš poslední čas s ním tady na zemi. Než přijeli oni,“ napsala paní Andrea. „Nikdy jsem nikomu raději nepředala dítě do náruče,“ dodala.

Uvedla, že by ráda poděkovala celé Zdravotnické záchranné službě Olomouckého kraje a Fakultní nemocnici Olomouc. Uvedla, že její dík patří všem zaměstnancům a věří, že se stali součástí novoročního zázraku.

„Už jsme zase doma a máme možnost vám alespoň tohle cestou ze srdce poděkovat - vám všem co nám kryjete záda, když je nám nejhůř,“ doplnila maminka s tím, že jí tečou slzy dojetí.

Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje zveřejnila krásný vzkaz na svých facebookových stránkách a připojila fotografii zdravotníků s malým Hugem. „Vždycky budeme tam, kde nás potřebujete! Děkujeme za krásná slova,“ uzavřela krásný příběh ZZS.