Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ženich se nechal k oltáři přinést v černé rakvi: Za dramatický příchod slízl kritiku

Autor: rc - 
17. listopadu 2022
18:52

Sociální síť TikTok šokovalo video z jedné svatby, na které si ženich připravil opravdu dramatický příchod. K oltáři jej přinesli v černé rakvi! Video natočil jeden ze svatebčanů. Video vzbudilo obrovský poprask.

Víc než osm milionů zhlédnutí získalo na sociální síti TikTok video ze svatebního obřadu. Ve videu, které trvá minutu, jsou vidět svatebčané čekající na příchod ženicha a nevěsty. Zničehonic na místo přijede pohřební vůz, z něhož družba vyndá černou rakev!

Svatebčané v šoku přihlížejí, jak rakev přináší až k oltáři a následně z ní vylézá ženich. „Je to pohřeb? Ne, takhle se můj kamarád rozhodl projít uličkou,“ stojí v popisu videa. Na TikTok jej přidal jeden ze svatebčanů a reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Uživatelé sociální sítě byli v naprostém šoku a dramatický příjezd na svatbu vesměs odsoudili a označili jej za „neuctivý".

Video  Ženich se nechal na svatební obřad přinést v černé rakvi.  - TikTok
Video se připravuje ...

Není jasné, kde se pochmurná veselka konala, podle informací britského Daily Mail zřejmě ve Spojených státech. Družba na sobě neměla smuteční oděv. Zatímco družičky měly modré šaty, mládenci si oblékli elegantní šedé obleky a motýlky.

Na dramatický příchod ženicha s vykulenýma očima zíral i oddávající. Co na to řekla nevěsta, ale není jasné. „Doslova bych zrušila svatbu,“ uvádí jedna z komentujících. „Neúcta. Drzost,“ píše další. „Rozvedli bychom se ještě dřív, než bychom si řekli ano,“ dodává další. „Jsem znechucen. Okamžitě bych odešel," odsoudil dramatické gesto další komentující. Ovšem našli se i zastánci a jeden z komentujících uvedl, že si gesto vyložil takto: „Byl jsem mrtvý, než jsem tě potkal, či můj život skutečně nezačal, dokud jsme se nesetkali.“

bre-burda ( 17. listopadu 2022 22:34 )

Jo, i tak se to dá vyložit: "Pro svůj dosavadní život jsem mrtvý, nyní začínám život nový!" Netřeba vkládat do věci vlastní černé představy či předsudky a na základě podsouvaného výkladu hned někoho odsuzovat!

Zobrazit celou diskusi