Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Z miláčka národa vyvrhelem! Kaddáfího blonďatá dcera přišla o všechno a má na krku zatykač

Autor: mc - 
25. října 2022
05:00

Blonďaté dceři diktátora Muammara Kaddáfího se přezdívalo „Claudia Schiffer severní Afriky“ a po dobu vlády svého otce platila za miláčka celého národa. Rozmazlenou a hýčkanou princeznu však po převratu čekal tvrdý pád. Více o osudech Kaddáfího dětí se dozvíte ve videu.

Ajša Kaddáfíová (45) byla za doby vlády svého otce velvyslankyní dobré vůle při OSN a mimo to i významná libyjská právnička, která stanula dokonce v týmu obhájců iráckého diktátora Saddáma Husajna. Prominentní dcerce se zálibou v luxusu se ale v roce 2011 její pohádkový život otočil vzhůru nohama.

Když v Libyii vypukly krvavé demonstrace proti diktátorskému režimu, OSN ji z funkce pochopitelně odvolala. Při následném bombardování Libye přišla o manžela a dvě děti. Krutou smrtí nakonec zahynul i její otec a několik sourozenců. Ajše se zbytkem rodiny se však podařilo utéct do sousedního Alžírska.

Ve vyhnanství rozhodně nestrádali, bylo jim poskytnuto prezidentské apartmá a vláda jim poskytla bezpečí před rozzuřenými libyjskými rebely i mezinárodním zatykačem. Jenže nevděčná Ajša prý opakovaně napadala stráže, ničila vybavení a prý dokonce spálila portét alžírského prezidenta, kvůli čemuž byla celá rodina zanedlouho vyhoštěna.

Kde se skrývá zbytek rodiny diktátora? A jak se Ajša vyhýbá mezinárodnímu zatykači? To se dozvíte ve videu!

Video  Děti diktátorů: Syn odsouzený na smrt a prominentní dcerka s mezinárodním zatykačem na krku  - Videohub
Video se připravuje ...

gabreta ( 25. října 2022 11:35 )

Vraždou Muammara Kaddáfího začalo Arabské jaro a končil klidnej život ve světě a hlavně v Evropě!!

Zobrazit celou diskusi