Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Rozvedená máma si vydržuje mladšího milence: Rozmazluje ho drahým oblečením i luxusními auty!

Autor: rc - 
14. října 2022
20:44

Topí se v penězích a ráda je rozhazuje a to zejména za dárečky pro své milence! Z Kary Millerové (36) se po rozvodu stala „sugar mama“, která si vydržuje mladšího milence Daniela (27). Studentovi klinické psychologie nic neodepře a koupí mu prý vše, co si přeje. Na sociálních sítích jejich neobvyklý vztah sledují tisíce lidí. V jednom z videí svému milenci kupuje drahé boty a v dalším drahé auto!

Rodačka z americké Kalifornie Kara Millerová se v roce 2019 rozvedla se svým manželem. Sama dlouho ale nebyla. Tři měsíce poté, co podepsala rozvodové papíry, se seznámila s mladým Danielem a dali se dohromady. Šestatřicetiletá máma se rozhodla, že svého nového milence bude rozmazlovat. O peníze nemá nouzi, a tak mu může dopřát cokoliv, si přeje. Nejen, že ho zahrnuje hodnotnými dárky, ale rovněž mu jako jeho „sugar mama“ dává kapesné.

Dvojice o svém vztahu vypráví na sociálních sítích. Jen na instagramu Karu sleduje víc než 10 tisíc lidí. V začátcích jejich vztahu prý Kara dávala Danielovi kapesné něco málo přes tisíc Kč, ovšem od jejich seznámení uběhlo už hodně času, a tak se její týdenní příspěvek rapidně zvýšil. Svému miláčkovi Kara klidně dá i 25 tisíc Kč. Co se týče financí, všechno mají jasně stanoveno. Kara vypracovala smlouvu, v níž jsou uvedeny týdenní dávky a další pravidla jejich vztahu.

Kara pro deník New York Post řekla, že jí takový vztah vyhovuje. Ráda prý muže hýčká. „Miluji se o muže starat. Vždy jsem to dělala, dokonce i v mém manželství i po něm,“ sdělila Kara. Daniel nejen, že od Kary dostane peníze na měsíc, s nimiž si může dělat co chce, ale rovněž dostává i hromadu drahých dárečků. Kara ho bere na nákupy do značkových prodejen. Na jednom z videí je vidět, jak si vybírát boty značy Balenciaga a rovněž mu klidně koupí drahé auto.

baronessa ( 15. října 2022 10:23 )

Když to hošánkovi není hloupé, nechat se vydržovat jako prostitut, proč ne? S chlapem s pěti P má společného hodně málo.

Zobrazit celou diskusi