Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Milionářkou díky limonádě! Dívka (17) závratně zbohatla prodejem prababiččina elixíru

Autor: rc - 
2. července 2022
15:01

Ještě nezačala chodit ani do první třídy a už rozjela svůj vlastní podnik. Mikaila Ulmerová (17) z Texasu zdědila starý recept své prababičky na domácí limonádu, o které projevil zájem obchodní řetězec. Ze školačky se rázem stala limonádová milionářka!

Rodačka z Austinu jako čtyřletá dostala starou kuchařku po své babičce, v níž našla recept na domácí limonádu ze lněného semínka, který pocházel ze 40. let minulého století. Dívka se jej rozhodla se vyzkoušet. Rodinnou limonádu prodávala u stánku před svým domem.

O osvěžení byl docela zájem a malá podnikatelka se rozhodla, že chuť limonády vylepší. Podle informací New York Post ji na myšlenku přivedly včely, která ji bodly. Žihadlo dostala celkem dvakrát a od té doby se jich bála. Ovšem následně si udělala malý průzkum a zjistila, jak jsou včely důležité pro životní prostředí. Náhle dostala nápad, že místo cukru bude používat v limonádách právě med!

Tím její limonáda dostala naprosto nový šmrnc a obchody se začaly rozjíždět. O limonády projevila zájem místní pizzerie, která je začala nabízet. Úspěch stále rostl. V roce 2016 ji podle Daily Mirror oslovil obchodní řetězec Whole Foods, který má po Americe na 1500 poboček. Limonády se začaly prodávat ve velkém.

Mikaila ještě ani neoslavila dvanáct let a už se její obchod rozjel tak, že vydělala přes 11 milionů dolarů (cca 260 milionů Kč). Mikaila je ale stále plná podnikatelských nápadů. Začala psát knihu, a dokonce rozjela svou vlastní řadu balzámů na rty! Nezapomněla ani na včely. Deset procent ze zisku jde na jejich záchranu.

Video  Blogerku Lizu Lukashevu na Instagramu sleduje přes milion lidí, na TikToku má dokonce 2,3 sledujících  - instagram.com
Video se připravuje ...

 

y1xcvbnm ( 2. července 2022 17:11 )

Chtělo by to asi méně slunce a nebo alkoholu a přečíst si to po sobě

Podle informací New York Post ji na myšlenku přivedly včely, která ji bodly.

pod fotografiemi v popisku píšete jako o muži, jedná se milionářku !!! tak si to opravte

Zobrazit celou diskusi