Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž chtěl na pláži zachránit topící se ženu. Vyklubala se z ní sexuální panna bez hlavy!

Autor: pma - 
10. února 2022
16:15

Šokující nález se povedl britskému fotografovi Chrisu Fordovi (67) na pláži v Dorsetu. Když jako obvykle po bouři hledal naplavené dřevo, zahlédl mezi poleny a klacky i ženské tělo zády vzhůru. Naštěstí se ukázalo, že jde o velmi realistickou sexuální pannu. Ovšem bez hlavy. Chris má divokou teorii, jak se ve vodě vzala.

Asi nikdo nestojí o to, aby kdy v životě objevil někde tělo mrtvého člověka. Britský fotograf Chris Ford (67) měl z takové situace hrozný strach a na konci ledna letošního roku se strach přetavil ve skutečnost. Po větších bouřích se fotograf vydával na pobřeží v Dorsetu a hledal tam kusy naplaveného dřeva.

Naštěstí se Fordovi rychle ulevilo, když zjistil, že to není lidské tělo. „Byla to lidská postava, ale byla příliš čistá a příliš hezká - a neměla hlavu. Kromě toho měla i velmi symetrickou postavu obličej. Když jsem ji zkoumal blíž, uvědomil jsem si, že je to sexuální panna,“ řekl britskému deníku The Mirror zděšený nálezce.

Ford prý v minulosti na pláži našem i jiné věci než jen naplavené dřevo. „Viděl jsem vyplavené mrtvé krávy, kusy delfínů, tuleňů, ale tělo sexuální panny nikdy,“ pošklebuje se nálezce.

Nechal si hlavu zvrhlý rybář?

Podivný nález chtěl zdokumentovat. Proto zavolala své partnerce, aby pannu vyfotila. Oba velmi rozesmála. „Zaskočilo mě to, ale může se maximálně domýšlet, kde se panna v moři vzala,“ uvažuje. V blízkosti se nachází poměrně rušný lodní kanál, ke kterému denně cestují desítky rybářů.

„Možná to našla nějaká žárlivá žena některého z rybářů ve skříni a naštvaně pannu hodila to přes palubu. Neměla ale hlavu, tak si ji možná nechal nějaký zvrhlý rybář. Mohu ale jen spekulovat proč,“ směje se dnes nad celou záležitostí fotograf.

krtek. ( 12. února 2022 19:48 )

neměla hlavu. Kromě toho měla i velmi symetrickou postavu obličej.

Milý autoři, po google překladači je to nutné přečíst než se to publikuje

Zobrazit celou diskusi