Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policistka (46) musela odejít z práce: Kolegové našli její nahé fotky a rozeslali je všem!

Autor: rc - 
25. ledna 2022
22:13

Účet na erotické stránce OnlyFans si bývalá policistka založila, aby okořenila sexuální život se svým partnerem. Šestačtyřicetiletá Melissa Williamsová, která pracovala pro policii osmadvacet let, netušila, že na stránku občas zabrousí i její kolegové, kteří o jejím přivýdělku řekli všem v práci, a máma dvou dětí byla nucena odejít od sboru.

Osmadvacet let pracovala pro policii Melissa Williamsová. Rodačka z amerického Colorada prý už od svých čtrnácti let toužila být policistkou. Musela se prý daleko víc snažit, než její mužští kolegové, ovšem práce u sboru ji bavila a nechtěla nic víc, než být dobrou ochránkyní zákona.

„Byla jsem opravdu dobrá policistka. Byla jsem respektována a kolegové mě měli rádi,“ uvedla podle stránek Daily Mail. Se svým manželem však měla problémy v sexuálním životě, a tak se v dubnu roku 2021 rozhodla, že si založí účet na erotické stránce OnlyFans.

„Můj osobní sexuální život byl zcela oddělen a nikdy neovlivnil mé schopnosti v práci,“ řekla Melissa, která si založila také účet na instagramu, na němž ji sledovaly tisíce lidí. Kolegové pak ale narazili na její účet na erotické stránce a nehodlali si to nechat pro sebe. Zvěsti o jejím vedlejšáku se rychle šířily, a to i v práci. Pak přišly první stížnosti. „Stížnost přišla zčistajasna. Byla jsem v šoku a zpanikařila jsem, protože jsem nikdy nechtěla, aby se tyto dvě částí mého života střely,“ uvedla Melissa s tím, že se dozvěděla, že si stěžovalo pět jejích kolegů. Na veřejnost unikly i její nahé fotografie.

Všichni v práci je viděli a Melissa trpěla depresemi. Nemohla ani chodit do zaměstnání. Nakonec jí lékař doporučil, aby se tam už nevracela. Najala si právníka a zaměstnavatel jí nakonec vyplatil 30 tisíc amerických dolarů (víc jak 652 tisíc Kč). „Být policistkou byla naplňující a vzrušující práce. Milovala jsem své povolání, ale jak bych se mohla vrátit do práce v takovém prostředí?“ uvedla s tím, že nyní vydělává na OnlyFans až 4 tisíce amerických dolarů (víc než 86 tisíc Kč) měsíčně.  

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu?

Zobrazit celou diskusi