Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejvyšší muž světa (2,5 metru) odcestoval do Ruska: V Moskvě hledá novou ženu!

Autor: rc - 
24. prosince 2021
05:25

Že najde pravou lásku, stále doufá Sultan Kösen. Devětatřicetiletý muž, který se zapsal se svou mírou 2,5 metru do Guinessovy knihy rekordů jako nejvyšší muž světa, se rozvedl se svou manželkou. Turecký farmář se proto rozhodl vycestovat do Moskvy a najít tam novou manželku, která by mu porodila děti.

Turecký farmář Sultan Kösen se oženil v roce 2013. Za manželku si vzal Merve Dibovou ze Sýrie. Sultan, který je původem Kurd, se do paměti lidí po celém světě zapsal díky své výšce. Měří totiž neuvěřitelných 2,51 metru a dokonce je jako nejvyšší muž světa zapsán v Guinessově knize rekordů. Sultan trpí poruchou zvanou gigantismus, což je stav, kdy hypofýza produkuje příliš mnoho růstového hormonu. Ačkoliv si prý už zvykl na svou výšku, říká, že je občas zdrojem problémů.

Problém v komunikaci

V manželství však prý jeho výška problémem nebyla, ačkoliv jeho exmanželka měřila „pouhých“ 1,75 metru. Podle informací britského deníku DailyStar se prý Sultan kdysi svěřil, že největším problémem mezi nimi byla komunikace, jelikož každý z nich mluvil jiným jazykem. Zatímco Sultan mluvil turecky, jeho manželka uměla pouze arabštinu. Navzdory tomu ale jejich manželství vydrželo několik let. Nakonec ale skončilo rozvodem a Sultan se svěřil, že nyní hledá novou manželku.

Láska v Rusku

Začátkem prosince se rozhodl odletět do Moskvy, jelikož prý slyšel, že tam jsou hezké holky, které jsou milující. Rád by tam poznal tu pravou, která by mu porodila děti – dceru a syna. „Rád bych vzal svou ženu zpět do Turecka. Bydlím na historickém místě na jihovýchodě, ale dost daleko od moře. Slyšel jsem, že ruské ženy milují žhavé a zdvořilé muže. Mělo by to být snadné!“ míní Sultan.

VIDEO: Žena (34) má vlasy jako Locika z pohádky Na vlásku: Lokny má dlouhé 1,5 metrů!

Video  Žena (34) má vlasy jako Locika z pohádky Na vlásku: Lokny má dlouhé 1,5 metrů!  - Instagram
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi