Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krásný vánoční skutek tajemné ženy ve Frýdku-Místku: Zaplatila nákup za Barboru na vozíčku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: jel - 
16. prosince 2021
15:48

S hezkým zážitkem se na sociální síti podělila Barbora, která se pohybuje na invalidním vozíku. Právě kvůli tomu, se nemohla dostat dovnitř knihkupectví ve Frýdku-Místku. Nakoupit musela zvenčí, když došlo na placení, vyskytl se problém. Tajemná žena za ní však zaplatila. Barbora jí poděkovala a sama udělala dobrý skutek.

Paní Barbora se se svým zážitkem svěřila ve facebookové skupině sdružující lidi z Frýdku-Místku a okolí. „Ráda bych touto cestou poděkovala paní, která mi zaplatila nákup v knihkupectví,“ napsala. Uvedla, že knihkupectví, kde chtěla koupit pár drobných dárečků, je bohužel bariérové a ona se tak nemohla dostat dovnitř. 

Pracovnice obchodu proto vyšla ven a přinesla Barboře předměty ukázat. Jenže při placení zjistila, že má pouze platební kartu v telefonu a aby mohla platbu potvrdit, musela by jí prodavačka donést terminál ven. 

„Dlouho nikdo nešel a pak vyšla nejprve tajuplná paní, která mi můj nákup zaplatila, ale to já ještě nevěděla. Pozdravily jsme se usmály se na sebe a byla pryč,“ popsala žena s postižením. Dodala, že pak vyšla prodavačka a sdělila jí, že nákup zaplatila právě záhadná žena v tmavém kabátku.

„Takže alespoň touto cestou velké díky, díky, díky. Pokud se paní poznává budu ráda, když se mi ozve!“ dodala Barbora. „Moc děkuji a vám všem přeji krásné požehnané Vánoce a dobré anděly kolem sebe jako mám já!“ uzavřela hezký vánoční příběh a doplnila, že na oplátku přispěla na zvířecí útulek, aby také udělala dobrý skutek.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi