Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Britský penzista (72) zabloudil v dovolenkovém ráji: Džunglí se prodíral tři dlouhé dny!

Autor: rix - 
11. září 2021
12:10

Dramatický zážitek má za sebou britský senior, který v rámci dovolené navštívil Thajsko. Na výletu do místních hor se ztratil a tři dny nemohl najít cestu zpět do civilizace ani ke své manželce. Naštěstí vše dobře dopadlo a Leonard i díky své pevné vůli přežil. 

Jak informoval deník Metro, pan Weller se rozhodl vyjet si do džungle na motocyklu. Když dojel k úpatí jedné z hor, rozhodl se, že dál bude postupovat po svých. To se mu stalo osudným. Při výšlapu si uvědomil, že nemůže najít cestu zpět. 

A aby toho nebylo málo, cestu mu zkřížila i monzunová bouřka a Leonard neviděl na krok. I přes pokročilý věk odvážný důchodce vylezl na strom, aby zjistil, jestli neuvidí cestu. Avšak marně. Nešťastného muže objevili až místní domorodci. Měl ošklivě poškrábané nohy, neměl boty a oblečení měl potrhané. 

V džungli Leonard bojoval o život všemi možnými způsoby. V lese panovala krutá vedra, ale díky dešťům mohl pít vodu z kaluží. Živil se výhradně ovocem, kterého bylo naštěstí v krajině dostatek. I to mu zajistilo šťastné opětovné shledání s jeho ženou. 

„Jsem šťastný, nikdy v životě jsem tak nadšený nebyl. Bolí mě nohy, je mi horko, ale je mi dobře. Děkuji mnohokrát,“ poděkoval muž lidem, kteří ho našli a zachránili. 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi