Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Osobní trenér (†29) zemřel po vypití koktejlu: Měl v sobě 200krát víc kofeinu, než je v šálku kávy

Autor: jžk - 
21. dubna 2021
21:04

Thomasu Mansfieldovi se udělalo zle, když vypil nápoj s kofeinem, který si obyčejně dával před tréninkem. Srdce se mu rozbušilo jako o závod, a než ho manželka odvezla na pohotovost, zemřel.

Osobní trenér a táta dvou dětí zemřel krátce po požití nápoje s kofeinem. Thomas Mansfield (†29) z Walesu si před tréninkem namíchal svou dávku, kterou vypil a téměř hned nato si začal stěžovat na neustále zrychlující tep. Muž se zhroutil před svou manželkou Suzy, která jej převezla do nemocnice, kde šokovaní lékaři zjistili, že má v sobě 392 miligramů kofeinu na litr krve! Smrtící dávka je asi 78 miligramů.

Policie v prohlášení uvedla, že pan Mansfield užil pětinásobek potenciálně smrtící dávky kofeinu. Krajský soud formálně zahájil v úterý 30. března vyšetřování jeho smrti. Není zatím jasné, o jakou směs či její množství se v případě trenérovy smrti jedná. Koroner John Gittins uvedl, že ohledně okolností úmrtí proběhne důkladné vyšetřování.

Thomasova žena Suzie na vlastní oči viděla, jak si její manžel odměřuje sypkou směs, ani ve snu by ji však nenapadlo, že by jej mohla zabít. „Můj svět byl roztrhán na kusy, když moje děti ztratily tátu. A já lásku svého života. Byl jsi můj život, Tome, tolik mi chybíš,“ poslala vzkaz do nebe svému zesnulému muži. Jak uvedl deník Daily Mail, pár by zanedlouho oslavil své druhé výročí svatby.

VIDEO: Zvládnete pomoci druhému, až to bude nejvíc potřeba?  

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

frantacizek ( 22. dubna 2021 04:27 )

zvedač činek a zase holá hlava... Snad tu smrt pořádně prověří, pač ty supplementy, které oni pijí v práškové formě, to je na samostatný výzkum na vícero kohortách. Každé tělo je jiné a dávky musí být rozdílné u 16-18letého kluka nebo 30letého chlapa. Podle mě jsou tady u tohoto velké rezervy v dozoru tohoto prostředí potravin. náhražek.

Zobrazit celou diskusi