Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Štěně psa čau-čau si žije jako v pohádce. Jeho páníčci mu připravují psí pizzu nebo sushi

Autor: štt - 
18. října 2021
13:00

Dvouletá Eliza, pes čau-čau, je rozmazlována širokou škálou delikates, kterou pro ni připravuje její majitelka Momoko Hayashiová s partnerem Lawrencem z Londýna. Výtvory se chlubí na svém instagramovém účtu.

Chlupatá gurmánka má to štěstí, že si může pochutnávat na úžasné nabídce jídel, včetně sushi, pizzy, a dokonce i fish and chips. Momoko a Lawrence začali vařit pro Elizu, aby se během pandemie něčím společně zabavili. Mimo to také chtěli štěněti zajistit, aby dostávalo domácí a výživná jídla.

Majitelé si založili společný instagramový účet, kam začali vkládat nejen fotky rozkošné fenky, ale i jídla, která pro ni připravili. Ve videích můžeme vidět, jak štěňátko poslušně čeká, než mu panička dovolí si dobrotu vychutnat. Dychtivá Eliza pak všechno jídlo vždy do posledního drobku sní.

Kromě fotek s všelijakými pochutinami pár fotí Elizu při procházkách, jízdou autem nebo třeba při oslavě Vánoc. Fenka může být ráda, že nalezla takové páníčky. Mnohý z nás by si s ní její psí pohodu rád vyměnil. Připadal by si pak celý svůj život jako na dovolené v luxusním hotelu.

illyria ( 18. října 2021 19:19 )

Náš Rex by to zblajzl taky... Nicméně ten pár by si měl pořídit děti... Jsou směšní...

frantacizek ( 18. října 2021 13:02 )

Zobrazit celou diskusi