Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pozdvižení na palubě letadla: Malý klokánek Harry letěl do nového domova!

Autor: jžk - 
26. ledna 2021
22:10

Letecká společnost American Airlines zveřejnila na instagramu video, na kterém se klokan prochází uličkou mezi sedadly, když ho přepravovali z Charlotte v Severní Karolíně do Newport News ve Virginii.

Roztomilé video, které natočila letuška Bobby Westonová, vyvolalo řadu rozněžnělých reakcí. Klokaní mládě jménem Harry se na něm prochází kabinou letadla společnosti American Airlines, když následuje plátěný vak, do kterého se instinktivně snaží dostat. Nervózní klokánek se každou chvíli zastaví, aby se rozhlédl kolem sebe.

Podle oficiálního účtu aerolinky byl Harry přepraven do města Newport News ve Virginii v rámci úsilí zachovat zdejší přírodu. Klokan si při cestě po letišti udělal celou řadu fanoušků, kteří byli z exotického zvířete nadšení.

Video bylo zveřejněno poté, kdy letecká společnost United zveřejnila na začátku měsíce oznámení, které se týká terapeutických zvířat na palubě letadla. Cestujícím tak už není umožněno vzít si bezplatně s sebou na cestu emocionálně podpůrné zvíře (krom určitých výjimek, jako jsou psi). Lidé, kteří si takovou letenku rezervovali před oznámením, ji mohou využít nejpozději do 28. února. Toto opatření je reakcí na rostoucí počet různorodé zvěře v letadlech za poslední roky - byli mezi nimi i třeba pávi.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

frantacizek ( 27. ledna 2021 05:06 )

to chceš, letět s klokanem.. Ale jde vidět, že je to ještě nováček v létání..

Zobrazit celou diskusi