Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Obézní učitelka se na sociálních sítích chlubí svou postavou. Ženy jí závidí její sebevědomí

Autor: ital - 
21. července 2019
17:52

Mladá učitelka Megan Fisherová (28) z New Yorku celý život čelila urážkám kvůli své nadváze, s níž mnoho let bojovala. Byla posedlá hubnutím, zkoušela všemožné diety a celý život byla nešťastná. Dokonce zvažovala i žaludeční bypass. Po letech však přišla na to, že ke štěstí jí hubnutí nepomůže. Podívejte se, jak vypadá sebevědomá žena dnes.

Celý život Megan Fisherová (28) trpěla, protože ji od dětství šikanovali kvůli nadváze. Když jí bylo 20 let, zkoušela každou dietu, na kterou narazila, žila s přítelem, s nímž nebyla šťastná, nenáviděla zaměstnání, kde pracovala, a cítila se mizerně a úplně na dně. Myslela si, že když zhubne, bude šťastnější, ale opak byl pravdou.

Po letech přišla na to, že může být šťastná i v těle, které neodpovídá společenským požadavkům. Se svou postavou věstonické Venuše a velikostí XL se cítí mnohem sebevědoměji než dřív. Tvrdí, že si užívá života díky tomu, že se naučila sebelásce. Dnes bez potíží vystavuje své fotky v plavkách na instagramu. Chce ostatní ženy podpořit v tom, že bikiny nemusí nosit pouze hubené dívky.

Samozřejmě se ještě dodnes najdou lidé, kteří jí posílají zprávy nebo komentáře, v nichž ji nazývají velrybou, ale to Megan neodrazuje. Zveřejňuje jednu fotku za druhou a doufá, že si ostatní ženy uvědomí, že by pro ně váha neměla být překážkou, aby se cítily dobře. Nejde totiž o to, co si o vás myslí druzí, ale co si myslíte vy sami o sobě.

mckartny ( 21. července 2019 22:15 )

Chlubit se zdevastovanym nemocným tělem může jen retard ....výborný příklad pro děti

Taurus70 ( 21. července 2019 21:58 )

Zeny ji zavidi sebevedomi a muzi otevrene zvraci,to je hnus velebnosti toto se muze libit jen uchylum💩💩😏😏

nick55 ( 21. července 2019 19:31 )

Obličej ujde, ale jinak HNUS. Ale jo, najdou se úchylové, kterým se žok sádla líbí. Dejte fotku za 20-30 let, jestli se toho věku dožije.

zlymikes ( 21. července 2019 18:19 )

tak té by byla plná postel a slovy Ládi Klepala člověk by si připadal jak skřivánek v brázdě

Zobrazit celou diskusi