Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manžele dělí 40letý věkový rozdíl: Po transplantaci ledviny jsme v ložnici zase aktivní, pochvaluje si Edna (83)

Autor: yks - 
14. června 2019
19:43

Bez ohledu na podezřívavé pohledy kolemjdoucích jsou spolu Edna (83) a Simon (44) Martinovi šťastní. „Jsme šťastní, zamilovaní a děláme všechno to, co zamilovaní lidé dělají. I na veřejnosti,“ prohlašují svorně.

Obyvatelé 70tisícového anglického města Weston nejspíš na první pohled nepoznají skutečný stav věcí, když na ulici potkají  velmi zvláštní manželský pár. Edna a Simon Martinovi je ale mnohdy nenechají na pochybách pokud jde o povahu jejich vztahu, a dodávají: „I v ložnici jsme stále aktivní.“ A nejen v ložnici.

Když se tehdy o 14let mladší vysloužilá stavební inženýrka Edna zakoukala do bezmála třicátníka Simona, fascinoval ji především jeho hudební talent. Muž je varhaník a místní ho pokládají za geniálního muzikanta. Sympatie však byly vzájemné a ti dva se zanedlouho vzali. Kamarádky Ednu podezíraly z toho, že si jen hledá nějakého zajíčka, ale vztah vydržel a trvá dodnes, a to i v intimní rovině bez ohledu na to, že to mnohé překvapí.

„Často se zastavíme na ulici a dáme si pořádnou pusu,“ líčí Edna. „Na veřejnosti si ten věkový rozdíl ani neuvědomuji,“ říká žena, která brzy oslaví 84. narozeniny. Líčí i to, že bez obav štípne Simona do zadku nebo políbí na krk. „On si zase za mými zády pohrává s mojí podprsenkou,“ popisuje.

I Simon má své zdravotní problémy. Museli mu transplantovat ledvinu a trpí dvěma druhy cukrovky, ale to mu nijak nebrání v tom, aby se věnoval těm dvěma činnostem, které na světě miluje nejvíc. Hraní hudby a rozmazlování své vyvolené. Ta krčí rameny. „Simon má své zdravotní problémy a já také stárnu, ale znáte snad někoho, kdo by mládl?“ dodává Edna.

veronika korodiova ( 15. února 2021 16:52 )

fandym

veronika korodiova ( 15. února 2021 16:50 )

nejjjjjjjjjj laska žadnej uchyl♥♥♥

veronika korodiova ( 15. února 2021 16:49 )

vosavopruz ( 15. června 2019 00:17 )

ale v takovém věku už se to nedělá,maximálně pusa nebo pohlazení

dolcevita ( 14. června 2019 23:12 )

Nekníkejte tady, i vaše starý (dnes možná mladý) budou za 20,30,40 let takhle vypadat

Zobrazit celou diskusi