Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pekelná svatba! Dívka si vzala »za ženu« zombie. Je to láska, říká

Autor: DH - 
14. února 2019
10:47

Doslova hororovou veselku si vystrojila dvacetiletá Američanka Felicity Kadlecová. Dívka se totiž rozhodla pojmout »za ženu« děsivou zombie panenku! Do hračky, kterou dostala ke svým třináctým narozeninám, se prý naprosto zamilovala. Dle jejích slov je nyní její život konečně kompletní.

Rodačka z amerického státu Massachusetts Felicity Kadlecová (20) se rozhodla, že si uspořádá svatbu. Na tom by nebylo nic tak divného, lidé se berou pořád. Žena ale své „ano“ řekla děsivé a strašlivě vyhlížející zkrvavené panence, se kterou má podle jejích slov velice intimní a láskyplný vztah.

Obřad se konal v září minulého roku v Tivertonu na Rhode Islandu a Felicity do něj investovala v přepočtu něco přes deset tisíc korun. Svatby se mimo „zamilované dvojice“ zúčastnili i čtyři rodinní příslušníci a dále všechny ostatní oblíbené panenky, které ženě patří.

Podivínka se s kompletním příběhem pochlubila na sociálních sítích, kde uvedla, že se její novopečená partnerka jmenuje Kelly Rossi a je jí sedmatřicet let. Její životní láskou je už od třinácti let, kdy ji dostala darem. Na svatbě na sobě měla dokonce i padnoucí smoking. Vztah mezi párem je údajně tak silný, že si navzájem nechaly na paži vytetovat svá jména.

Felicity Kadlecová měla už od dětství problémy se vztahy. Nikdy neměla přítele a zlom v jejím životě nastal až s „příchodem“ zmíněné panenky. Američance trvalo tři roky, než se do Kelly definitivně zamilovala. Rodina ani ona si ale vztahem nebyla moc jistá. „Náš vztah zanikl, když mi bylo šestnáct, protože jsem si řekla, že je to chyba a rozešly jsme se,“ řekla Felicity britskému deníku Daily Mail.

Se vztahem měli problém i příbuzní, zvláště když Felicity svého miláčka nosila po ulicích v náručí. Jako všechny správné milostné příběhy má ale i tento šťastný konec. Američanka nakonec všechny pochybovače o vztahu s panenkou umlčela a svou milovanou Kelly si vzala.

hnusnejsvet33 ( 15. února 2019 10:29 )

Svoboda po Americku - ulice plné duševně chorých nebo vraždících monster.

montevideo ( 15. února 2019 08:41 )

Dáda Patrasová

pajato73 ( 15. února 2019 07:37 )

to se ma cim chlubit... sama si vystroji svatbu, sama si koupi prstynek, sama si odpovi ANO... o zbytku ani nemluve... teda jsou lidi, co maji starosti...

vesnice ( 14. února 2019 23:56 )

Kdy nastupuje do bambulárny?

janka69 ( 14. února 2019 21:42 )

američanka s menom Kadlecová to hovorí za všetko..a rodičia jej kúpia na 13 narodky takúto krásnu bábiku... neni o čem pánové.....do blázninca celú rodinu..

Zobrazit celou diskusi