Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Obří sexuální skandál: Dům miliardáře plný prostitutek vydělával na politiky

Autor: csk - 
26. listopadu 2018
14:16

Britské konzervativce stihl další skandál. O poprask se postaral finanční dar v hodnotě skoro devíti milionů korun, který strana včera vrátila sponzorovi. Peníze totiž možná pocházejí ze sexuálního byznysu. Novináři odhalili, že bohatý mecenáš Christopher Moran (70) vlastní v centru Londýna obří nevěstinec. A peníze vydělané nejstarším řemeslem se s hodnotami konzervativců příliš neslučují.

Novináři nedávno odhalili šokující informaci. Štědrý mecenáš strany, miliardář Christopher Moran, vlastní krom jiného i celý blok budov odshora až dolů plný prostitutek, a to přímo v centru Londýna v blízkosti Kensingtonského paláce.

Něco takového je samozřejmě v naprostém rozporu s politikou Toryovců. Britská premiérka a šéfka strany Theresa May, tak byla včera donucena vrátit dar v hodnotě 300 tisíc liber. Samotnému Moranovi, který je oblíbený u královského dvora, může skandál podrazit nohy.

Deset pater prostitutek

V komplexu je 670 bytů a krom sexuálních služeb zde sídlí i Moranova kancelář. Investigativní reportéři z týdeníku The Sunday Times byli schopni si objednat 40 prostitutek ve třiadvaceti apartmánech v jedné jediné budově. Patnáct z inkriminovaných bytů je pronájímáno přímo podnikatelovou firmou Realreed. Podle inzerátů je zde během jediného večera k dispozici až stovka žen.

Na internetových diskuzích si návštěvníci pochvalovali „deset pater plných kurev“ a různé oplzlosti, které se v budovách dají provádět. O adrese referuje několik sexuálních agentur, které se i přímo odkazují k Moranovi a jeho synům, kteří budovy spravují: „Opravdoví znalci vědí, že komplex Chelsea Cloisters byl vždy správnou adresou těch nejlepších prostitutek a tato tradice pokračuje i doposud,“ zní informace na webu jedné z nich.

Londýnské Smečky

Místní obyvatelé si už nějakou dobu stěžují na jevy doprovázející sexuální služby. „Kolem se potloukají celé gangy pasáků, pokřikují, obtěžují a ohrožují kolemjdoucí,“ sdělil reportérům jeden z rozhořčených obyvatel čtvrti. Podle sousedů bylo celou dobu veřejným tajemstvím, co se v budovách odehrává, a je tak s podivem, že se na místní nevěstince zameřili novináři až teď.

Podle informací reportérů tvoří velkou část prostitutek přistěhovalkyně z bývalého Východního bloku. Zákazníci jsou převážně byznysmeni, kteří z budovy vycházejí po celý den.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

alzbeta59 ( 20. února 2019 23:23 )

Proc se pohorsovat. Prostitutky sexualni financne podporuji prostitutky politicke.

Jennifer Johnson ( 26. listopadu 2018 18:08 )

Doporučuji, nejlepší způsob, jak zhubnout = = > www.Takeslim.com

Zobrazit celou diskusi