Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Poprask v Bengálském zálivu: Čech Lukáš si vzal Indku a stal se hvězdou mezinárodní televize!

Autor: Michaela Kalkusová, Jana Ulrichová - 
25. září 2018
05:26

„Cože, naši dívku si bere Čech?“ Tak se divili lidé v indickém Cuddalore, kde Lukáš Rosenkranc (41) z Ústí nad Labem pojal za ženu Saarulathu (30). Pro místní to byla taková rarita, že se z novomanželů staly celebrity!

Láska hory přenáší. V případě Lukáše a Saarulathy Rosenkrancových to platí dvojnásob. Technik ze severu Čech svou vyvolenou z města na pobřeží Bengálského zálivu poznal přes internet, kde si nejprve dopisovali. V roce 2015 se poprvé spojili přes Skype a už v říjnu téhož roku se navštívili.

Bylo to mnohem lepší než přes Skype, provedla jsem ho po okolí a velmi dobře jsme si rozuměli,“ pověděla Ústeckému deníku Saarulatha, která se nakonec za Lukášem přestěhovala do 7300 kilometrů vzdáleného Ústí nad Labem a začala tu učit angličtinu.

Přes noc slavní

Pár se nejprve vzal v Česku, letos v srpnu pak šťastní milenci odcestovali do Indie, aby veselka proběhla i tam. A způsobili tím pořádný rozruch! V Indii totiž není obvyklé, aby si tamní žena brala Evropana.

Stalo se to zničehonic, měli jsme obřad v chrámu, a najednou se všude objevili reportéři a fotografové,“ vylíčil Lukáš svůj šok. Psalo se o nich v místních novinách, a dostali se dokonce i do vysílání celostátní televize News7, která je obdobou naší ČT24.

A jejich nově nabytá sláva jim pomohla i při problémech v hotelu, kde si chtěli pronajmout pokoj, ale neměli doklady. „Z legrace jsem ženě řekl, aby se recepčního zeptala, jestli kouká na televizi nebo čte noviny, a on mě opravdu poznal, a s pokojem jsme tak neměli vůbec problém,“ řekl Ústeckému deníku Rosenkranc.

Svatba až tři dny!

Vzít dva svědky a během pár minut mít na radnici obřad odbytý? To se v Indii nenosí! Ty nejhonosnější obřady tam trvají až tři dny a sejde se na nich i 500 hostů. Svatba Lukáše a Saarulathy sice patřila mezi ty menší, trvala »jenom« jeden den, i tak se na ní ale sešlo 25 hostů z nejbližší rodiny.

Víte, že?

V Indii platí prohibice, která se v posledních letech ještě zpřísňuje. A tak i tato svatba proběhla »nasucho«.

Video  Veterán druhé světové války doprovodil svou vnučku k oltáři. Dva dny nato zemřel.  - www.youtube.com/Rumble Viral
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hennessy7 ( 25. září 2018 10:55 )

U slepice Tomešovic není diskuze. Že se kdejaký "umělec" má potřebu zviditelnit na 50 sirotcích, i když i syrský velvyslanec to odmítl jako nesmysl. Ne, žádná fakta, prostě 50 sirotků přijmeme, i kdyby jsme si je měli nakreslit a vystříhat z papíru.

Antonin Blaha ( 25. září 2018 10:03 )

 Aaa pan je labuznik😂😂😂😂😂

havran2 ( 25. září 2018 09:48 )

V Česku má lepší výběr na E-55 ! ! !

sores ( 25. září 2018 09:46 )

A tak to půjde dál samo od sebe.Bílá rasa i černá přestane dělat rozdíly,budou se brát a potomci budou čmoudi a planeta bude opět černá jako to bylo při evoluci vzniku člověka.První lidský živočichové byli tisíce let také černé. Bílá rasa úplně vymizí díky evropanům co se spáří s černými.

Zobrazit celou diskusi