Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zemřela Julča z metra, která měla právo sedět: Její šílený výstup zná celé Česko

31. srpna 2018
15:08

Velmi smutná zpráva zastihla český internet! Navždy ho opustila legendární Julča, jejíž výstup v pražském metru se nechvalně zapsal do dějin. Kariéru jí před pěti lety nastartovala věta "mám právo sedět", po své chvilce slávy však zemřela opuštěná. 

O úmrtí legendární Julči informoval web eXtra.cz, jemuž to potvrdil ženin bývalý manžel. „Zemřela už letos v únoru na plicní embolii,“ uvedl muž a dodal, že před smrtí žila sama a opuštěná a jedinou společnost jí dělal její pes.

Julča se nechvalně proslavila svým výstupem v pražském metru v září před pěti lety, který zachytil jeden z cestujících. Julča se tehdy utrhla na jednu z cestujících, která měla patrně na druhé sedačce položené své zavazadlo. „Já mám právo sedět! Ta k*rva nebude sedět tady s kufrem! Nebude tady držet dvě místa. Nejsem ožralá, ty svině jedna za*raná,“ řvala na celý vagón a tím její fekální výstup zdaleka nekončil. Když pak po jedné z cestujících plivla, přiletěla jí facka a strhla se mela. 

Po zveřejnění videa Julie ovládla český internet. Větu "mám právo sedět" slyšel snad úplně každý. Ukázalo se také, že to nebyla zdaleka její první, ani poslední napadení. Zaútočila například i na reportéry TV Nova, kteří si k ní přišli pro vysvětlení. Na její chování si stěžovali i sousedé, kteří ze šílené ženy měli strach. Julča však pořád tvrdila, že jde o jedno velké spiknutí a všichni jsou proti ní. Podívejte se na její legendární výstupy níže.

Video  Julča z metra vysvětlila, proč sprostě řvala na lidi  - Tomáš Koníček, ftw
Video se připravuje ...

Video  Šílená Julča z metra napadla reportéry TV Nova  - TV Nova
Video se připravuje ...
Video  Sousedé šílené Julie z metra: Strašný strach!  - Tomáš Koníček, ftw
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Monikay ( 7. září 2018 12:09 )

tak všichni si snad naopak oddychli....

krkoun ( 1. září 2018 09:12 )

Povídá se,že to byla sestra té Němcové s ODS

ooo.4 ( 31. srpna 2018 19:51 )

. Díky za zajímavý a pravdivý dkument.

dementi-blesk-cz ( 31. srpna 2018 17:41 )

no konečně ta zdechlina už chcí.pla.

diskutujici ( 31. srpna 2018 17:07 )

Ano, nekdy to je na zabiti. Hlavne takove ty "damy", ktere si sednou do ulicky, vedle sebe volno, ale nenapadne ji si sednout k oknu. O tech taskach ani nemluve!

Zobrazit celou diskusi